αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ CollegeLink μέσα στους νικητές των Envolve Award Greece 2018

Η CollegeLink μέσα στους νικητές των Envolve Award Greece 2018

Η CollegeLink είναι η πρώτη και μεγαλύτερη ελληνική διαδικτυακή πλατφόρμα διασύνδεσης νέων τελειόφοιτων και αποφοίτων με μηδαμινή έως μεσαία εργασιακή εμπειρία με εταιρείες ώστε να απασχοληθούν σε θέσεις σχετικές με το αντικείμενο των ακαδημαϊκών τους σπουδών!
Μπορείς να μάθεις περισσότερα γι’ αυτές εδώ.

Σκοπός της CollegeLink είναι να γίνει η αναζήτηση εργασίας για τους νέους όσο το δυνατόν πιο εύκολη και αποτελεσματική. Οι θέσεις που δημοσιεύονται είναι είτε Internships ή Entry-level και όλη η διαδικασία της αίτησης, επαφής με την εταιρία και αξιολόγησης γίνεται μέσα από την πλατφόρμα. Πέραν από αυτό το πρακτικό εργαλείο, παρέχει μία ολοκληρωμένη αξία στον υποψήφιο μέσα από συμβουλευτικά άρθρα αλλά και τα πολύ προσιτά εκπαιδευτικά σεμινάρια που διοργανώνει.

Στη δραστηριότητα της τα τελευταία 3 χρόνια έχει βοηθήσει περισσότερους από 13.000 υποψηφίους, 800 εταιρείες και έχει συμβάλλει στην αποτελεσματική κάλυψη περισσότερων από 1,000 θέσεων εργασίας

Γιατί τα αναφέρουμε, όμως, όλα αυτά;

«Τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου η CollegeLink βίωσε μία ιδιαίτερα χαρούμενη και συγκινητική στιγμή.  H CollegeLink διακρίθηκε ανάμεσα σε πολύ αξιόλογες επιχειρηματικές ιδέες και αναδείχθηκε μία από τις νικήτριες εταιρείες στο Envolve Award Greece 2018», τονίζει η εταιρία.

Τα βασικά κριτήρια για να κηρυχθεί μία επιχειρηματική ιδέα νικήτρια, είναι η καινοτομία, η δημιουργία θέσεων εργασίας, η βιωσιμότητα της επιχείρησης και η χρηματοοικονομική σύνεση. Το κυριότερο, όμως, που δεν αναφέρεται παραπάνω είναι, όπως είπαν και οι ιδρυτές του οργανισμού, η ομάδα. Όπως είπαν και οι ίδιοι «Νιώθουμε μεγάλη ευγνωμοσύνη για την ομάδα που έχουμε δίπλα μας και για όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν και μας δίνουν την ευκαιρία να συνεχίσουμε το όραμα μας».

 

(Δελτίο Τύπου)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 5 =