αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Booking λανσάρει νέα κατηγορία καταλυμάτων, ειδικά για remote εργαζόμενους και ψηφιακούς νομάδες

Η Booking λανσάρει νέα κατηγορία καταλυμάτων, ειδικά για remote εργαζόμενους και ψηφιακούς νομάδες

Το έχουμε ξανά πει: Στην εποχή της πανδημίας πολλοί άνθρωποι -αναγκαστικά- ξεκίνησαν να δουλεύουν από το σπίτι. Το remote μοντέλο έγινε πιο έντονο από ποτέ. Τι θα έλεγες τώρα να μη δουλεύεις μόνο από το σπίτι σου, αλλά… από οποιοδήποτε σπίτι;

Ο τεχνολογικός κολοσσός Booking.com βλέποντας το νέο τοπίο που έχει δημιουργηθεί, κάνει τις κινήσεις του. Και λανσάρει το σήμα καταλυμάτων «φιλικών για εργασία».

καταλύματα φιλικά για εργασία

Για να λάβουν το σήμα, οι ιδιοκτησίες πρέπει να πληρούν απαιτήσεις υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Μεταξύ αυτών, εξαιρετικές κριτικές και βαθμολογία καθαριότητας οκτώ ή υψηλότερη, καθώς και βασικές ανέσεις όπως δωρεάν Wi-Fi, ειδικός χώρος εργασίας και τηλεόραση.

Μέσα από το πρόγραμμα, η Booking.com θα προσφέρει πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις των ταξιδιωτών για κατάλληλες για εργασία υποδομές. Θα δημιουργηθεί μια λίστα καταλυμάτων που πληρούν αυτά τα κριτήρια.

Οι remote workers αλλά και οι λεγόμενοι digital nomads, είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο ανερχόμενα είδη ταξιδιωτών. Για πολλούς ιδιοκτήτες, η στροφή προς αυτό το είδος επισκεπτών μπορεί να αποτελέσει μια σημαντική πηγή εσόδων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 + 3 =