αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Asus βρήκε τον τρόπο για να «εξαφανίσει» τα κενά ανάμεσα στις πολλαπλές οθόνες

Η Asus βρήκε τον τρόπο για να «εξαφανίσει» τα κενά ανάμεσα στις πολλαπλές οθόνες

Η Asus παρουσίασε πολλά αξεσουάρ στην φετινή CES, αυτό όμως που κέρδισε τις εντυπώσεις είναι το λιγότερο τεχνολογικά εξελιγμένο. Για να είμαστε ειλικρινείς το βασικό γνώρισμα του είναι η αιωνόβια και γνωστή σε όλους, διάθλαση του φωτός. Το ROG Kit περιλαμβάνει ορθογώνιες λωρίδες διάφανου πρίσματος οι οποίες τοποθετούνται ανάμεσα από τις οθόνες σε γωνία 130 μοιρών για την βέλτιστη απεικόνιση, όπως σημειώνει το Enternity.gr.

Έτσι, το Bezel-free Kit επιτρέπει την ενιαία προβολή της εικόνας στα τυφλά σημεία τα οποία μεσολαβούν μεταξύ των οθονών. Το εν λόγω Kit θα διατεθεί στην αγορά εντός του πρώτου εξαμήνου του 2018, με την τιμή να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Άλλες, πιο εξελιγμένες ατραξιόν της Ταϊβανέζικης εταιρίας, αποτέλεσαν τα Strix Flare keyboard και Aura Terminal. Το μεν είναι ένα μηχανικό πληκτρολόγιο με Cherry RGB διακόπτες, μία θύρα passthrough USB και ειδικά σχεδιασμένα πλήκτρα για λιγότερη ολίσθηση των δαχτύλων ενώ το δε είναι ένας τετρακάναλος RGB controller με τον οποίο οι χρήστες θα μπορούν να ρυθμίσουν τον φωτισμό του ROG υπολογιστή τους. Και αυτά θα γίνουν διαθέσιμα μέσα στους πρώτους μήνες του 2018, χωρίς να έχει ανακοινωθεί κάτι περισσότερο και για την τιμή τους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × five =