αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Η ‘As if Theory’ που εφάρμοσα για να φτάσω στην επιτυχία»: Εξηγεί ο ατζέντης που έγινε CEO (ΒΙΝΤΕΟ)

«Η ‘As if Theory’ που εφάρμοσα για να φτάσω στην επιτυχία»: Εξηγεί ο ατζέντης που έγινε CEO (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχει ενδιαφέρον να βλέπεις τις τακτικές που ακολουθούν, οι άνθρωποι που φτάνουν στην επιτυχία. Ο Charlies D. King, ήταν ατζέντης στο Hollywood. Αλλά πάντα ήθελε να εξελιχθεί επαγγελματικά και να φτάσει σε κάτι ακόμα καλύτερο. Έτσι, εφάρμοσε την «As if Theory».

«Δράσε σαν να. Ντύσου σαν να» λέει κοφτά ο ίδιος.

Τι ακριβώς όμως εννοεί; Με απλά λόγια, πρέπει να βλέπεις τον στόχο σου, και να ενεργείς σαν να έχεις φτάσει εκεί, πριν αυτό επιτευχθεί. Για παράδειγμα, ο Charlies D. King, έψαξε να βρει πως ακριβώς ντύνονται οι ατζέντιδες, και ξεκίνησε να ντύνεται έτσι ενώ ακόμα έκανε την πρακτική του. Επίσης ξεκίνησε να αναλύει τα deals και να φέρνει πελάτες στην εταιρία που εργαζόταν. Σαν να ήταν κανονικός επαγγελματίας.

Στη συνέχεια, ο ίδιος αποφάσισε ότι θέλει να γίνει CEO. Άρχισε να μελετά το πως συμπεριφέρονται αυτοί οι άνθρωποι. Ξεκίνησε να κάνει επαφές και να κινείται σαν να είναι CEO. Τον Οκτώβριο του 2017, «σήκωσε» 150 εκατ. δολάρια ως χρηματοδότηση για την εταιρία του, Macro. Είναι ο CEO εκεί.

This Hollywood super-agent used the "as if theory" to get ahead

This super agent turned CEO used one simple mental trick climb the corporate ladder.

Posted by CNBC Make It on Donnerstag, 11. Januar 2018

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 2 =