αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Apple θα επιτρέπει στους εργαζομένους της να δουλεύουν από το σπίτι τις Τετάρτες και τις Παρασκευές

Η Apple θα επιτρέπει στους εργαζομένους της να δουλεύουν από το σπίτι τις Τετάρτες και τις Παρασκευές

Με ένα υβριδικό μοντέλο φαίνεται ότι θα επιτρέψουν στα γραφεία τους οι εργαζόμενοι της Apple. Σύμφωνα με εσωτερικό email που επικαλείται το αμερικανικό The Verge, ο Tim Cook προτείνει στους εργαζομένους να επιστρέψουν στα γραφεία τους στις αρχές του Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, θα εργάζονται από εκεί μόνο 3 φορές την εβδομάδα.

Ο Tim Cook σημειώνει ότι μέσα στην περίοδο της πανδημίας οι εργαζόμενοι, αναγκαστικά, απομακρύνθηκαν μεταξύ τους. Όπως εξηγεί, τα video-calls μπορεί να βοήθησαν, αλλά δεν καταφέρνουν να αντικαταστήσουν πλήρως αυτή τη φυσική επαφή.

Ο CEO της Apple ζητά λοιπόν από τους εργαζόμενους να δουλεύουν στο γραφείο 3 ημέρες την εβδομάδα και να εργάζονται από το σπίτι τους τις Τετάρτες και Παρασκευές.

Το προσωπικό θα έχει επίσης την επιλογή να εργάζεται εξ αποστάσεως έως και 2 εβδομάδες ετησίως, «για να είναι πιο κοντά στην οικογένεια και τα αγαπημένα του πρόσωπα, να αλλάζει παραστάσεις, να διαχειρίζεται απρόσμενα ταξίδια ή για άλλους προσωπικούς λόγους», αναφέρει ο Cook.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 4 =