αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Apple ετοιμάζεται να αφαιρέσει την κάρτα SIM από τα iPhone

Η Apple ετοιμάζεται να αφαιρέσει την κάρτα SIM από τα iPhone

Η Apple σκέφτεται την κυκλοφορία ορισμένων μοντέλων iPhone χωρίς υποδοχή κάρτας SIM έως το επόμενο έτος, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg. Στο τελευταίο του ενημερωτικό δελτίο, ο Gurman είπε ότι η κίνηση αυτή είναι μέρος της στροφής της Apple προς τις eSIM.

Ο Gurman είπε ότι η υποδοχή κάρτας SIM θα μπορούσε να αφαιρεθεί σε ορισμένα μοντέλα iPhone 14, τα οποία η Apple αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα, αν και είπε ότι υπάρχει πιθανότητα η αλλαγή να μην συμβεί μέχρι το iPhone 15 του επόμενου έτους. Η ενδεχόμενη αφαίρεση της υποδοχής της κάρτας SIM έχει φημολογηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν.

«Η Apple θα δώσει μεγαλύτερη ώθηση στην eSIM αυτή τη φορά, με τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας να προετοιμάζονται να κατευθύνουν τους χρήστες προς τις ψηφιακές, ενσωματωμένες κάρτες SIM και όχι τις φυσικές», έγραψε ο Gurman στο ενημερωτικό δελτίο του. «Στην πραγματικότητα, η Apple εξέτασε το ενδεχόμενο να αφαιρέσει εντελώς τη φυσική υποδοχή κάρτας SIM ξεκινώντας είτε φέτος είτε του χρόνου για ορισμένα μοντέλα», συμπληρώνει.

Η eSIM είναι μια ψηφιακή SIM που επιτρέπει στους χρήστες να ενεργοποιούν ένα πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιούν φυσική κάρτα nano-SIM.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − 7 =