αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Apple επιτρέπει στους εργαζομένους της να μιλούν δημόσια για τον μισθό τους ή τις συνθήκες εργασίας

Η Apple επιτρέπει στους εργαζομένους της να μιλούν δημόσια για τον μισθό τους ή τις συνθήκες εργασίας

Στο παρελθόν έχουν έρθει στη δημοσιότητα στοιχεία που δείχνουν ότι η Apple είναι ιδιαίτερα αυστηρή με όσους εργαζομένους της συζητούν για θέματα που αφορούν τους μισθούς ή τις εργασιακές συνθήκες εντός εταιρίας. Μάλιστα αρκετοί εργαζόμενοι την έχουν κατηγορήσει πως τιμωρεί αυτούς που μιλούν δημόσια για αυτά τα θέματα θέτοντάς τους σε άδεια άνευ πληρωμής ή ακόμα και απολύοντάς τους.

Τώρα η εταιρία δείχνει να αλλάζει τακτική. Εσωτερικό έγγραφο που δημοσιεύτηκε σε blog στο οποίο έχουν πρόσβαση 80.000 υπάλληλοί της και φέρνει στο φως το NBC News, αποκαλύπτει πως η εταιρία ενημερώνει τους εργαζομένους πως επιτρέπεται να συζητούν τις συνθήκες εργασίας και τους μισθούς τους εκτός εταιρίας.

Όπως λέει η Apple, «oι πολιτικές μας δεν περιορίζουν τους υπαλλήλους από το να μιλούν ελεύθερα σχετικά με τους μισθούς, τις ώρες και τις συνθήκες εργασίας τους. Ενθαρρύνουμε κάθε υπάλληλο με ανησυχίες να τις εκφράσει με τον πιο άνετο τρόπο για αυτόν, εσωτερικά ή εξωτερικά, συμπεριλαμβανομένων και των managers».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine + five =