αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Apple είναι έτοιμη να αποσύρει το πολυδιαφημισμένο iPhone X

Η Apple είναι έτοιμη να αποσύρει το πολυδιαφημισμένο iPhone X

Μπορεί αυτή τη στιγμή να αποτελεί το σημείο αναφοράς της Apple, αλλά όπως φαίνεται το iPhone X δεν κατάφερε να αντεπεξέλθει στις προσδοκίες.

Σε μια νέα έκθεση που έλαβε το AppleInsider, ο αναλυτής της KGI Securities, Ming-Chi Kuo, αναφέρει ότι οι απογοητευτικές πωλήσεις του iPhone X θα οδηγήσουν στην ακύρωση του μοντέλου με διακοπή της παραγωγής το καλοκαίρι. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η Apple έχει ακυρώσει ένα μοντέλο iPhone μετά από μία γενιά, από το iPhone 5C το 2014.

Ο Kuo, ο οποίος έχει μακρά ιστορία επιτυχιών, αποκαλύπτοντας τα σχέδια της Apple, δήλωσε ότι η έλλειψη ενδιαφέροντος στην Κίνα είναι ο κύριος λόγος. Στην Κίνα οι μεγάλες οθόνες είναι βασιλιάδες αλλά το iPhone X θεωρείται από τους Κινέζους καταναλωτές ότι απομακρύνει υπερβολικά μεγάλο χρηστικό χώρο. Ειδικά όταν το φθηνότερο iPhone 8 Plus προσφέρει λίγο περισσότερα.

Τα νέα επίσης ακολουθούν μια νέα έρευνα από την Cowan που ισχυρίζεται ότι το ενδιαφέρον για νέα iPhones έχει χτυπήσει ένα ιστορικό χαμηλό ποσοστό.

Τούτου λεχθέντος, δεν είναι όλα τα νέα καταστροφικά. Ενώ το iPhone X δεν θα φέρει την Apple στις πολυαναμενόμενες πωλήσεις “Super Cycle”, ο Kuo δηλώνει ότι η Apple θα παρατηρήσει μέτρια αύξηση 5% κατά το πρώτο εξάμηνο του 2018. Αυτό έρχεται από το γεγονός ότι κυκλοφορούν τρία premium μοντέλα στην αγορά, (iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X) για πρώτη φορά.

Επιπλέον, ο Kuo πιστεύει ότι η Apple θα απολαύσει ένα καλύτερο τέλος στο 2018 με αύξηση 10%, καθώς το εξερχόμενο iPhone X θα αντικατασταθεί από ένα σύνολο τριών νέων σχεδίων που εμπνέονται από το iPhone X: μια δεύτερη γενιά iPhone Χ, 5,8 ιντσών, ένα iPhone Χ Plus, 6,5 ιντσών και έναν αντικαταστάτη του iPhone SE στα $650-750, 6.1 ιντσών, που θα είναι εξοπλισμένο με Face ID. Η Apple ελπίζει ότι οι δύο τελευταίες προσθήκες θα κάνουν το θαύμα.

Πηγή: IGN Greece

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 + eight =