αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Apple διορθώνει το «κρυφάκουσμα» στο FaceTime. Και δίνει πολλά λεφτά στον 14χρονο που εντόπισε το πρόβλημα

Η Apple διορθώνει το «κρυφάκουσμα» στο FaceTime. Και δίνει πολλά λεφτά στον 14χρονο που εντόπισε το πρόβλημα

Η Apple έδωσε στην κυκλοφορία το iOS 12.1.4 διορθώνοντας το Group FaceTime bug το οποίο σας επέτρεπε να κρυφακούτε αυτόν που καλείτε χωρίς αυτός να έχει απαντήσει στην κλήση. Η εταιρία αρχικά έθεσε εκτός λειτουργίας την υπηρεσία και θα παραμείνει έτσι για όποιον παραμείνει στο iOS 12.1.3.

Τα προβλήματα της Apple δε σταματούν εδώ όμως, αφού βρίσκεται υπό έρευνα της Επιτροπής Ενέργειας και Εμπορίου των ΗΠΑ, η οποία ζητά να μάθει πότε ενημερώθηκε η Apple για το πρόβλημα και τι έκανε για αυτό, καθώς και το τι προτίθεται να κάνει για αυτούς που ζημιώθηκαν από το bug. Η εταιρία αναμένεται να δώσει απαντήσεις στις 19 Φεβρουαρίου.

Όσο για τον 14χρονο Grant Thompson που ανακάλυψε το bug μία εβδομάδα πριν αυτό να βγει στη δημοσιότητα, η Apple αναγνωρίζει επίσημα πως αυτός ήταν ο πρώτος που ανακάλυψε το bug και θα αποζημιώσει την οικογένειά του. Δεν αποκαλύφθηκε το ποσό που θα τους δοθεί, ωστόσο το bug bounty πρόγραμμα της Apple είναι αρκετά γενναιόδωρο και μπορεί να φτάσει τα $200.000 ανάλογα τη σοβαρότητα του bug. Πέρα από το ποσό όμως, η Apple θα καλύψει και τα δίδακτρα του Thomson.

Πηγή: Unboxholics.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

8 + seven =