αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Apple δημιουργεί πλωτό κατάστημα

Η Apple δημιουργεί πλωτό κατάστημα

Καιρό τώρα η Apple έχει αναγάγει το άνοιγμα νέων καταστημάτων σε τέχνη, δημιουργώντας πολλές φορές σημεία-ορόσημα στο τοπίο των πόλεων. Στη Νέα Υόρκη, στη Σανγκάη, στο Βερολίνο, στην Κωνσταντινούπολη, στο Μιλάνο και σε αρκετές ακόμη πόλεις τα καταστήματα της αμερικανικής εταιρείας ορίζουν σε ένα βαθμό τις αστικές περιοχές στις οποίες έχουν τοποθετηθεί.

Το νέο App Store όχι μόνο δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα αλλά έρχεται να απογειώσει την προσέγγισή της, καθώς η αμερικανική εταιρεία επιλέξει να δημιουργήσει ένα πλωτό κατάστημα στη Σιγκαπούρη.

Τοποθετημένο ως τμήμα του Marina Bay Sands resort στη Σιγκαπούρη, το νέο Apple Store σε σχήμα θόλου έχει κατασκευαστεί πάνω στο νερό με το σύντομο teaser της αμερικανικής εταιρείας να αναφέρει ότι θα αποτελεί ένα χώρο για να αποτυπώσει ο επισκέπτες τις ιδέες και τα πάθη του. «Θα είναι ένας χώρος για να εξερευνήσετε, να συνδεθείτε και να δημιουργήσετε κάτι νέο».

Η ημερομηνία εγκαινίων δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, ωστόσο όλα φαίνεται πως είναι έτοιμα για να ανοίξει το κατάστημα σε μερικές μέρες.

Πηγή: deasy.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 + one =