αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Apple απέλυσε μηχανικό της, επειδή η κόρη του ανέβασε βίντεο με το iPhoneX στο Youtube

Η Apple απέλυσε μηχανικό της, επειδή η κόρη του ανέβασε βίντεο με το iPhoneX στο Youtube

H Apple έκανε την επίσημη ανακοίνωση του iPhone X, τον Σεπτέμβριο μαζί με τα iPhone 8 και iPhone 8 Plus, πράγμα που μεταξύ άλλων, σημαίνει ότι μπήκε και ένα τέλος στις διαρροές μιας και η ίδια έκανε τα αποκαλυπτήρια.

Ωστόσο, η Apple ξεκίνησε τις προ-παραγγελίες πριν από δυο μόλις ημέρες και οι αποστολές θα αρχίσουν από 3 Νοεμβρίου. Οι χρήστες δεν το έχουν πιάσει ακόμη στα χέρια τους, αλλά υπάρχουν κάποιοι τυχεροί μηχανικοί που εργάστηκαν επάνω στο project, και το έχουν στην κατοχή τους.

Όπως διαβάζουμε στο Techblog.gr, αυτό συνέβη με έναν μηχανικό της Apple, ο οποίος δέχτηκε επίσκεψη από την κόρη του στην καφετέρια του Apple campus όπου της έδειξε το iPhone X και η ίδια ανέβασε το σχετικό video στο YouTube. Όπως επισημαίνει η Brooke Peterson, η Apple της ζήτησε να το κατεβάσει άμεσα και το κατέβασε. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό για την Apple, καθώς προχώρησε και στην απόλυση του πατέρα της.

Να πούμε ότι δεν επρόκειτο για ένα απλό iPhone X, αλλά για συσκευή που ανήκε σε υπάλληλο της Apple, άρα περιέχει ειδικά QR codes για τους υπαλλήλους, ίσως έχει ευαίσθητες πληροφορίες με κωδικές ονομασίες για μελλοντικά προϊοντα κλπ. Επιπλέον, η Apple απαγορεύει την εγγραφή βίντεο στο campus, ακόμη και αν είναι σε ανοιχτούς χώρους όπως η καφετέρια.

Όλα αυτά συντέλεσαν στο να δει ο μηχανικός της Apple την πόρτα της εξόδου και η ίδια η Apple στέλνει σαφές μήνυμα στους υπαλλήλους της ότι δεν δέχεται να μην υπακούν στους κανονισμούς.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 + 5 =