αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Apple έχει στόχο τα 53 νέα καταστήματα έως το 2027

Η Apple έχει στόχο τα 53 νέα καταστήματα έως το 2027

Η Apple έχει φιλόδοξα σχέδια για την επέκταση και αναζωογόνηση της αλυσίδας καταστημάτων λιανικής της. Η εταιρεία σχεδιάζει να ανοίξει συνολικά 24 νέα καταστήματα έως το 2027. Από αυτά, 15 θα βρίσκονται στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, 5 στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή ενώ τα υπόλοιπα 4 θα βρίσκονται στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Οι στόχοι της εταιρείας επικεντρώνονται στην παγκόσμια επέκταση. Συνολικά, η πρόταση της Apple περιλαμβάνει την ίδρυση 53 καταστημάτων σε βασικές ή αναπτυσσόμενες αγορές, που είναι είτε νέα, είτε μετεγκατεστημένα, είτε ανακαινισμένα, όπως εξηγεί το Bloomberg.

Στις ΗΠΑ, η Apple εστιάζει στην ανακούφιση των τρεχουσών δραστηριοτήτων της, αντί να επεκταθεί σε νέες πόλεις. Η εταιρεία πρόκειται να ανανεώσει τα καταστήματά της σε διάφορες τοποθεσίες, μεταξύ των οποίων και το κατάστημα του Tice’s Corner στη λίμνη Woodcliff στο Νιου Τζέρσεϊ. Η Apple προγραμματίζει να ανοίξει νέα καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Αμερικής τα επόμενα δύο χρόνια, συγκεκριμένα στο Μαϊάμι, το Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν, το Birkdale Village στη Βόρεια Καρολίνα και το Torrance στη Νότια Καλιφόρνια.

Η Apple σχεδιάζει να ανοίξει 15 νέες τοποθεσίες στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού στα επόμενα τέσσερα χρόνια, στο επίκεντρο της στρατηγικής της επέκτασης. Η εταιρεία επιδιώκει να απευθυνθεί σε αναπτυσσόμενες αγορές όπως η Ινδία, όπου πρόσφατα άνοιξε δύο καταστήματα και η Μαλαισία όπου θα ανοίξει το πρώτο της κατάστημα μέχρι τώρα. Η Apple θέλει να αυξήσει την παρουσία της σε βασικές αγορές της Ασίας, με το άνοιγμα 7 νέων καταστημάτων στην Κίνα, 2 στη Νότια Κορέα και 2 στην Ιαπωνία. Η Apple προσπαθεί να βελτιώσει τη θέση της στην αγορά Ασίας-Ειρηνικού, η οποία αντιστοιχεί σε περίπου ένα τρίτο των συνολικών εσόδων της.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 + 12 =