αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Amazon σε πληρώνει για να παραχωρήσεις τα δεδομένα σου

Η Amazon σε πληρώνει για να παραχωρήσεις τα δεδομένα σου

Μεγάλη συζήτηση γίνεται κατά καιρούς για τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών στο ίντερνετ. Με ερωτήματα για το κατά πόσο αυτά είναι προστατευμένα.

Αλλά τι θα έκανες αν κάποιος… σε πλήρωνε για να του παραχωρήσεις τα δεδομένα σου; Η Amazon λανσάρει το πρόγραμμα Ad Verification και θα πληρώνει τους συμμετέχοντες το ποσό των $2 δολαρίων το μήνα, εάν παραχωρήσουν στην Amazon το δικαίωμα να συγκεντρώνει τα δεδομένα τους που σχετίζονται με διαφημίσεις. «Μπορείτε να κερδίσετε 2 $ το μήνα ενεργοποιώντας την επαλήθευση διαφημίσεων για να επιτρέψετε στην Amazon να επιβεβαιώσει τις διαφημίσεις που βλέπετε» λέει η εταιρία. Οι διαφημίσεις μπορούν να περιλαμβάνουν διαφημίσεις της ίδιας της Amazon ή τρίτων επιχειρήσεων που διαφημίζονται μέσω του Amazon Ads.

Παράλληλα, μπορείς να κερδίσεις και επιπλέον αμοιβές, συμπληρώνοντας έρευνες ή κάνοντας upload αποδείξεις αγορών.

Σύμφωνα με την Amazon, τα δεδομένα που συλλέγονται μέσω του προγράμματος θα χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών της, καθώς και για την παροχή μιας πιο εξατομικευμένης διαφημιστικής εμπειρίας για όλους τους πελάτες της.

Προς το παρόν το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο μόνο για συγκεκριμένο αριθμό χρηστών στις ΗΠΑ και την Βρετανία. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να διαβάσεις αναλυτικές πληροφορίες εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 − eleven =