αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Amazon λάνσαρε το live audio app «Amp»- Θα μπορείς να γίνεις… DJ μπροστά στους χρήστες

Η Amazon λάνσαρε το live audio app «Amp»- Θα μπορείς να γίνεις… DJ μπροστά στους χρήστες

Αν πάντα ονειρευόσουν να γίνεις DJ σε club, τότε το νέο app που μόλις λάνσαρε η Amazon μάλλον σε ενδιαφέρει. Ο τεχνολογικός γίγαντας παρουσίασε το Amp, μια εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να γίνουν DJs στις δικές τους ραδιοφωνικές εκπομπές, καθώς ένας αυξανόμενος αριθμός εταιρειών εισέρχεται στον χώρο του live audio.

Όπως εξηγεί το CNBC, το Amp επιτρέπει στους χρήστες να ξεκινήσουν τη δική τους live εκπομπή, όπου οι προσκεκλημένοι θα μπορούν να συμμετέχουν και να ζητήσουν να μιλήσουν. Οι hosts θα μπορούν να παίξουν μουσική σε live χρόνο για το κοινό τους, καθώς και να προσχεδιάσουν και να προγραμματίσουν τις εκπομπές τους.

Οι DJ μπορούν να επιλέξουν από μια βιβλιοθήκη εκατομμυρίων τραγουδιών, με άδεια από την Amazon.

Η Amazon έχει υπογράψει συμβόλαια με δημοφιλείς καλλιτέχνες όπως οι Nicki Minaj, Pusha T και Tinashe, καθώς και με influencers των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και radio hosts, για να δημιουργήσουν περιεχόμενο για την εφαρμογή.

Η εφαρμογή είναι προς το παρόν διαθέσιμη για iPhone σε beta version, η οποία απαιτεί πρόσκληση για να συμμετάσχεις. Αναμένεται η επέκταση μέσα στο προσεχές διάστημα.

https://onlinemarketing.de/wp-content/uploads/2022/03/Amazon-Amp-1.jpg
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 + twenty =