αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Amazon έκανε μπάσιμο στο πεδίο των φαρμάκων, με online delivery

Η Amazon έκανε μπάσιμο στο πεδίο των φαρμάκων, με online delivery

Βλέποντας τις εξελίξεις στο πεδίο της πανδημίας, η Amazon έκανε πράξη ένα τολμηρό βήμα: Μπήκε στο πεδίο των φαρμάκων, με online delivery. Συγκεκριμένα, ο τεχνολογικός κολοσσός λάνσαρε το Amazon Pharmacy. Μία πλατφόρμα μέσα από την οποία οι χρήστες στις ΗΠΑ μπορούν να παραγγέλνουν μέσω διαδικτύου τα φάρμακά τους και να τα παραλαμβάνουν στην πόρτα τους μέσω courier. 

Πρόκειται για ένα πρότζεκτ που επεξεργάζεται εδώ και αρκετά χρόνια η εταιρεία και όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, τα μεταφορικά για τα μέλη του Amazon Prime θα είναι δωρεάν και ο χρόνος παράδοσης με την ώρα της παραγγελίας θα απέχει δύο ημέρες.  Παραγγελίες φαρμάκων θα μπορούν να κάνουν οι Αμερικανοί που έχουν κλείσει τα 18, ενώ οι πελάτες θα μπορούν να συγκρίνουν τιμές καθώς αγοράζουν φάρμακα από την ιστοσελίδα ή την εφαρμογή της εταιρείας.

Τα πλάνα της εταιρίας είχαν ξεκινήσει πολύ νωρίτερα, και συγκεκριμένα μετά την εξαγορά της PillPack το 2018. Από τότε η εταιρεία σχεδιάζει δυναμικά την είσοδό της στο ηλεκτρονικό εμπόριο φαρμάκων, με την τωρινή να θεωρείται ως την καταλληλότερη στιγμή.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen + four =