αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Alibaba φέρνει στην Ελλάδα το shopping σε live streaming

Η Alibaba φέρνει στην Ελλάδα το shopping σε live streaming

Ένα νέο είδος αγορών θα δούμε στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες ημέρες. Σε μια περίοδο όπου καταστήματα και έμποροι ψάχνουν τρόπους για να πουλήσουν τα προϊόντα τους, τώρα έρχεται να προστεθεί μια ακόμα digital επιλογή. Λίγο πιο… ζωντανή.

Από τις 26 Δεκεμβρίου 2020 θα λειτουργήσει στην Ελλάδα το liveshopping.gr. Και θα είναι η πρώτη πλατφόρμα ζωντανού ηλεκτρονικού εμπορίου στη χώρα μας.

Η συγκεκριμένη πλατφόρμα δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Alibaba, τον γνωστό κολοσσό του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Η πλατφόρμα θα φιλοξενεί καθημερινά online ζωντανές εκπομπές πώλησης προϊόντων (διάρκεια 60-90 λεπτά κάθε εκπομπή) από διαφορετικούς εμπόρους από όλη την Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια κάθε εκπομπής οι θεατές θα μπορούν να δουν με λεπτομέρεια τα προϊόντα που παρουσιάζουν οι επιχειρήσεις και να παραγγείλουν άμεσα τα προϊόντα που επιθυμούν. Ταυτόχρονα θα μπορούν να υποβάλουν ερωτήματα online και να λαμβάνουν απαντήσεις, πάντα ζωντανά.

Η συγκεκριμένη πρακτική μάλιστα δεν απαιτεί από τις επιχειρήσεις να έχουν δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα, δίνοντας έτσι διέξοδο σε πολλές μικρές επιχειρήσεις, που βρίσκονται εκτός ψηφιακού καναλιού πώλησης. Απαιτείται μόνον η χρήση υπολογιστεί ή κινητού τηλεφώνου προκειμένου η κάθε επιχείρηση και έμπορος να «εκπέμψει» και να παρουσιάσει τα προϊόντα του,

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × five =