αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ Air Serbia ξεκινά σύνδεση 4 ελληνικών προορισμών με το Βελιγράδι

Η Air Serbia ξεκινά σύνδεση 4 ελληνικών προορισμών με το Βελιγράδι

Τακτικές πτήσεις σε 4 νέους προορισμούς στην Ελλάδα ανακοίνωσε σήμερα η Air Serbia, στο πλαίσιο συνάντησης του υπουργού Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια, με αντιπροσωπεία της Ομάδας Φιλίας Σερβίας- Ελλάδας του Κοινοβουλίου της Σερβίας και τoν Πρέσβη της Σερβίας Dusan Spasojevic.

Σύμφωνα με την Air Serbia θα ξεκινήσουν: 3 πτήσεις/εβδομάδα για Ηράκλειο (από τον Ιούνιο 4 πτήσεις καθώς θα προστεθεί άλλη μία), 3 πτήσεις/εβδομάδα για Χανιά, 2 πτήσεις/εβδομάδα για Κέρκυρα και 2 πτήσεις/εβδομάδα για Ρόδο.

Στο πλαίσιο συζήτησης για ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας σε θέματα τουρισμού, oι δύο πλευρές συμφώνησαν ως προς τη σημασία επιτάχυνσης των διαδικασιών για τη διευθέτηση θεμάτων λειτουργίας του Γραφείου ΕΟΤ στο Βελιγράδι με αντίστοιχη ρύθμιση σε ό,τι αφορά στη λειτουργία του Γραφείου Τουρισμού της Σερβίας στην Αθήνα.

Η σερβική πλευρά υπογράμμισε την οικονομική επιβάρυνση που υφίστανται οι Σέρβοι ταξιδιώτες όταν επισκέπτονται την Ελλάδα, λόγω του roaming, που έχει ως αποτέλεσμα- όπως εκτιμά η σερβική αντιπροσωπεία- την απώλεια ετησίως 300.000-400.000 τουριστών από Σερβία για Ελλάδα. Τέλος, τονίστηκε η σπουδαιότητα της συστηματικής προβολής του χειμερινού τουρισμού και στις δύο χώρες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − 9 =