αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ Aegean μοιράζει δωρεάν εισητήρια και εκπτώσεις 22 ευρώ

Η Aegean μοιράζει δωρεάν εισητήρια και εκπτώσεις 22 ευρώ

Η Aegean συμπληρώνει σήμερα 22 χρόνια από την ημέρα που ξεκίνησε τις πτήσεις της και γιορτάζει, προσφέροντας εκπτώσεις και δωρεάν εισιτήρια για να ευχαριστήσει όλους όσοι είναι δίπλα της όλα αυτά τα χρόνια.

Σε κάθε μία από τις 156 πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού που θα πραγματοποιηθούν σήμερα, ένας τυχερός ή τυχερή θα κερδίσει μέσω κλήρωσης δύο (2) δωρεάν εισιτήρια μετ’ επιστροφής για το δίκτυο εσωτερικού ή εξωτερικού της Aegean , ανάλογα με την πτήση στην οποία ταξιδεύει! Οι κληρώσεις θα πραγματοποιηθούν λίγο πριν την προσγείωση στον προορισμό και οι τυχεροί επιβάτες θα αποβιβαστούν από το αεροσκάφος έχοντας μαζί τους το τυχερό εισιτήριο για το επόμενο ταξίδι τους.

Παράλληλα η Aegean εκφράζει την αγάπη της σε όλους όσους την επιλέγουν για τα ταξίδια τους 22 χρόνια τώρα, προσφέροντας έκπτωση 22€ σε όλα τα εισιτήρια μετ’ επιστροφής εσωτερικού ή εξωτερικού που θα εκδοθούν από σήμερα μέχρι και την Κυριακή 30 Μαΐου, με τη χρήση του promo code «Happy22». Η προσφορά ισχύει για τα ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 05/06/21 έως και 31/10/21.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen + 6 =