αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ 23χρονη που ίδρυσε τη Static Nails και κατάφερε να καινοτομήσει στα νύχια

Η 23χρονη που ίδρυσε τη Static Nails και κατάφερε να καινοτομήσει στα νύχια

Το έχουμε ξανά πει: Παντού μπορεί να υπάρξει καινοτομία. Το καταλαβαίνεις για ακόμα μια φορά, διαβάζοντας την ιστορία της Alexis Irene. Η 23χρονή είναι ιδρύτρια της Static Nails. Μια εταιρία που εστιάζει στο πεδίο της ομορφιάς και έχει λανσάρει τα καινοτόμα… προσθετικά νύχια της.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Έχει δημιουργήσει προσθετικά νύχια τα οποία τα οποία εφαρμόζουν με ειδική κόλλα, μπορούν να φορεθούν για έως και 18 ημέρες και να επαναχρησιμοποιηθούν για 6 φορές.

Η Static Nails δημιουργήθηκε το 2016. Μιλάμε, δηλαδή, για ένα πολύ καινούργιο project. Το επίσης αξιοσημείωτο, είναι ότι η Alexis Irene ίδρυσε την επιχείρηση της χρησιμοποιώντας χρήματα που είχε μαζέψει η ίδια, δουλεύοντας ως μοντέλο και μακιγιέρ. Η πορεία ήταν αμέσως ανοδική. Τους πρώτους 6 μήνες, η εταιρία είχε καταγράψει πωλήσεις ύψους 500.000 δολαρίων!

Την ίδια στιγμή, έκλεισε σούπερ συμφωνίες με μεγάλα brands όπως τα Sephora και η HSN. Παράλληλα, πάνω στα ειδικά νύχια, η Alexis Irene επέλεξε να βάζει διάφορα εφέ και σχέδια, έτσι ώστε να διαφοροποιηθεί εντελώς από οτιδήποτε άλλο προϋπήρχε στην αγορά. Μάλιστα, η ιστορία επιτυχίας της νεαρής επιχειρηματία, τράβηξε το βλέμμα του Forbes, το οποίο της έκανε εκτενές αφιέρωμα.

«Ο στόχος μου είναι η Static Nails να γίνει το Νο1 brand νυχιών για της γυναίκες», λέει η ίδια.

Όπως εξηγεί, δεν εφησυχάζει. Και μέσα στο επόμενο έτος είναι έτοιμη να λανσάρει νέα καινοτόμα προϊόντα. Το σίγουρο είναι ότι τόλμησε να βαδίσει στον δικό της δρόμο και το αποτέλεσμα την δικαίωσε. Ίσως σύντομα, να την δούμε να φτάνει ακόμα ψηλότερα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 5 =