αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ 13χρονή που ίδρυσε την δική της επιχείρηση με γλειφιτζούρια, και πλέον είναι εκατομμυριούχος (ΒΙΝΤΕΟ)

Η 13χρονή που ίδρυσε την δική της επιχείρηση με γλειφιτζούρια, και πλέον είναι εκατομμυριούχος (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Alina Morse ξεκίνησε την δική της διαδρομή προς την επιτυχία πολύ νωρίς. Τόσο νωρίς που ίσως θα έμοιαζε… αδιανόητο για τα ελληνικά δεδομένα. Πρόκειται για την 13χρονη CEO της εταιρίας Zollipops. Η ίδια ίδρυσε την εταιρία στα μόλις 9 της χρόνια. Όλα ξεκίνησαν όταν ο πατέρας της της είπε ότι δεν μπορεί να φάει γλειφιτζούρια, επειδή χαλάνε τα δόντια. Έτσι η ίδια αποφάσισε να φτιάξει ένα brand με καραμέλες και γλειφιτζούρια χωρίς ζάχαρη, για να λύσει το πρόβλημα της.

Αμέσως η Alina Morse ξεκίνησε να πειραματίζεται με συνταγές για το πως θα φτιάξει τέτοια γλυκίσματα. Και πολύ γρήγορα έγινε η Νο1 πωλήτρια sugar-free γλυκισμάτων στο Amazon. Η εταιρία αναπτύχθηκε και το 2018 έκανε συνολικές πωλήσεις αξίας 6 εκατ. δολάρια.

«Δεν έχει σημασία πόσο χρονών είσαι, από που κατάγεσαι και με τι ασχολείσαι. Αυτό που έχει σημασία, είναι να είσαι παθιασμένος με αυτό που κάνεις. Και να είσαι διατεθειμένος να κάνεις ότι περνά από το χέρι σου, για να γίνει ο κόσμος καλύτερος», λέει η νεαρή επιχειρηματίας.

Δες την ίδια να περιγράφει το story της στο παρακάτω βίντεο

13-Year-Old CEO of Zollipops Made $6 Million Last Year ?

This 13-year-old started a candy company out of her kitchen after watching YouTube videos — and made $6 million last year ? http://bit.ly/2CSJlYD

Gepostet von MONEY am Dienstag, 29. Januar 2019

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × four =