αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Χαβάη καλεί Digital Νομάδες. Τους πληρώνει και τα εισητήρια

Η Χαβάη καλεί Digital Νομάδες. Τους πληρώνει και τα εισητήρια

Στο «παιχνίδι» των Digital Νομάδων μπαίνει και η Χαβάη, ακολουθώντας άλλες χώρες που έχουν ήδη κάνει ανάλογες ενέργειες. Και μάλιστα, πέρα από το εξωτικό τοπίο, η Χαβάη θέλει να δώσει ένα ακόμα κίνητρο στους ανθρώπους που θα θελήσουν να δουλέψουν remote από εκεί: Τους προσφέρει δωρεάν εισητήρια μετ’ επιστροφής.

Όπως μεταδίδει το CNN, το τρίτο μεγαλύτερο νησί της Χαβάης (Oahu) λάνσαρε το πρόγραμμα “Movers and Shakas“. Και καλεί όσους το επιθυμούν, να εργαστούν από κάποια… εξωτική παραλία. Η πρώτη ομάδα αιτούντων αναμένεται να φτάσει στο νησί έως τις 15 Δεκεμβρίου.

Πενήντα άτομα θα επιλεγούν στην πρώτη φάση. Αργότερα οι αιτούντες θα γίνονται δεκτοί σε κυλιόμενη βάση. Για να υποβάλει κάποιος αίτηση, πρέπει να δουλεύει remote και να είναι τουλάχιστον 18 ετών. Οι συμμετέχοντες, που θα γίνουν δεκτοί στο πρόγραμμα, πρέπει να μετακομίσουν σε διάστημα ενός μήνα από τη στιγμή που θα επιλεγούν, και να περάσουν τουλάχιστον 30 συνεχόμενες ημέρες στη Χαβάη.

Μάλιστα, όσοι μεταβούν εκεί θα είναι και προφυλαγμένοι σε μεγάλο βαθμό από τον Covid-19. Η Χαβάη είναι ένα από τα ασφαλέστερα μέρη για να ζήσει και να εργαστεί κάποιος, σύμφωνα με την ανακοίνωση του προγράμματος. Μέχρι στιγμής, η Χαβάη έχει καταγράψει περίπου 18.000 κρούσματα και 200 νεκρούς.

Βέβαια όσοι επιλεγούν, πρέπει να κάνουν… μια μικρή συνεισφορά και στην τοπική κοινωνία. Συγκεκριμένα, όσοι γίνονται δεκτοί στο πρόγραμμα πρέπει να δεσμευτούν ότι θα συνδράμουν μερικές ώρες κάθε εβδομάδα σε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό όπου μπορούν να χρησιμοποιούν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 1 =