αρχικηVIRALΗ «φτηνή Μύκονος»: Πας με αμάξι, έχει ανοιχτές παραλίες και πολλές επιλογές για διασκέδαση (ΒΙΝΤΕΟ)

Η «φτηνή Μύκονος»: Πας με αμάξι, έχει ανοιχτές παραλίες και πολλές επιλογές για διασκέδαση (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολλοί την αποκαλούν ως την «φθηνή Μύκονο». Είναι η Κουρούτα η οποία βρίσκεται μόλις τρεις ώρες και κάτι από το κέντρο της Αθήνας.

Πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή παραθεριστικά κέντρα της Πελοποννήσου, γνωστό για την τεράστια παραλία της με την ψιλή άμμο, τα καθαρά νερά και τις άφθονες επιλογές στη διασκέδαση.

Επάξια η Κουρούτα έχει τον τίτλο «Μύκονος της Πελοποννήσου» και ο βασικός λόγος είναι η νυχτερινή της ζωή και τα πολυάριθμα beach bar και κέντρα διασκέδασης, που ήδη από το Μάιο γεμίζουν με κόσμο και συχνά φιλοξενούν διάσημους καλλιτέχνες.

Όπως σημειώνει το thebest.gr, η βασική όμως διαφορά είναι οι τιμές στις επιχειρήσεις της Κουρούτας, καθώς δεν υπάρχει χρέωση στις ξαπλώστρες και οι τιμές στα κοντινά ταβερνάκια είναι παρεμφερείς με εκείνες στις παραλιακές τοποθεσίες της Αττικής.

Όσο για τη διαμονή, η ποικιλία είναι μεγάλη: φυσικά, υπάρχουν και πολυτελή ξενοδοχειακά συγκροτήματα στην ευρύτερη περιοχή, ωστόσο υπάρχουν και περιποιημένα ενοικιαζόμενα δωμάτια δίπλα στη θάλασσα, σε πολύ λογικές τιμές, ενώ έχετε και την επιλογή του κάμπινγκ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − 7 =