αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ «τύχη» και αυτοί που κάνουν τα περισσότερα: Τι λέει ο Grant Cardone μέσα από ένα post

Η «τύχη» και αυτοί που κάνουν τα περισσότερα: Τι λέει ο Grant Cardone μέσα από ένα post

«Η τύχη είναι ένα από τα ‘υποπροϊόντα’ αυτών που κάνουν τα περισσότερα». Αυτό λέει ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, Grant Cardone, σε post του στο Facebook. Με απλά λόγια, η τύχη δεν έρχεται μόνη της. Αλλά την δημιουργείς εσύ μέσα από τις πράξεις σου.

Άλλωστε, ο Cardone σε παλαιότερη ανάρτηση του είχε γράψει: «100% success formula is: 1% luck, 1% talent, 98% never quit». Στην συνέντευξη που μας είχε δώσει στο It’s Possible, τον είχαμε ρωτήσει. Και απάντησε:

«Η επιμονή είναι η πιο πολύτιμη και απαραίτητη αρετή του επιτυχημένου επιχειρηματία. Θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες και αποτυχίες. Και ο μόνος τρόπος για να τα ξεπεράσετε αυτά είναι να επιμείνετε. Εκείνοι που δεν μπορούν να επιμείνουν, θα αποτύχουν. Ποτέ δεν έφτασε κάποιος στην επιτυχία μέσα από την παραίτηση. Ο Henry Ford δημιούργησε το αυτοκίνητο ακριβώς επειδή επέμεινε μέχρι να δημιουργήσει την μηχανή που θα στήριζε το project. Με πολλούς ανθρώπους της αγοράς να είναι αντίθετοι στο project. Η εφευρετικότητα, η καινοτομία και η δημιουργικότητα ήταν ζωτικής σημασίας, αλλά όχι πιο σημαντικές από την επιμονή.

Ο Howard Schultz, ο ιδρυτής των Starbucks, συνέχισε να προσπαθεί, ακόμη και όταν τα μέλη της οικογένειας του τον ικέτευαν να παρατήσει την «μικρή» coffee bistro εταιρία του. Το καταλάβατε; Ναι, χρειάζεται ταλέντο και ίσως κάποια τύχη, αλλά η επιμονή είναι ο «μυς» που μετατρέπει τις ιδέες σε επιχειρήσεις. Καμία ιδέα δεν πορεύεται στην αγορά χωρίς επιπλοκές, απρόβλεπτες δυσκολίες, και οι περισσότεροι άνθρωποι χρειάζονται πολύ περισσότερο χρόνο από όσο φανταζόταν. Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, απλά μπαίνω στην «φόρμουλα επιμονής» μου. Όλες οι δυσκολίες μπορούν να ξεπεραστούν, αν κάνετε όση προσπάθεια χρειάζεται. Και όταν επιμένετε και ΔΕΝ εγκαταλείπετε, τότε ξεκινάτε να δημιουργείτε την δική σας τύχη».

The only way through is through! Take action and reach the success you've always wanted. More money, better relationships, clear goals… #10XGrowthCon has it all. Opportunity here ?? bit.ly/10xvipseat

Gepostet von Grant Cardone am Samstag, 13. Juli 2019

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

6 − five =