αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ ταϊλανδέζικη αλυσίδα ξενοδοχείων που αποκτά παρουσία στην Ελλάδα

Η ταϊλανδέζικη αλυσίδα ξενοδοχείων που αποκτά παρουσία στην Ελλάδα

Το boutique ξενοδοχείο “Dusit Suites Athens” ανοίγει μέσα στο πρώτο τρίμηνο η αλυσίδα “Dusit Hotels and Resorts”, που ανήκει σε έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους ξενοδοχείων και ακινήτων της Ταϊλάνδης, τον “Dusit International”. Το ξενοδοχείο, που σηματοδοτεί την είσοδο του ομίλου στην ελληνική αγορά, βρίσκεται στη Γλυφάδα και διαθέτει 36 σουίτες.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της “Dusit Hotels and Resorts”, η μονάδα απέχει μόλις λίγα βήματα μακριά από τη δημοφιλή περιοχή της παραλίας του Αστέρα Γλυφάδας και με βολική πρόσβαση στο ιστορικό κέντρο της πόλης και στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας. Σχεδιασμένο με γνώμονα την άνεση και τη χαλάρωση των επισκεπτών, το ξενοδοχείο προσφέρει εξωτερική πισίνα, σπα, σάουνα και χαμάμ. Θα λειτουργούν επίσης εστιατόριο και μπαρ στον τελευταίο όροφο και ασιατική κουζίνα στο επώνυμο εστιατόριο “TAO”. Η μονάδα θα λειτουργήσει με συμφωνία management.

Μόνο φέτος η “Dusit Hotels and Resorts”” θα ανοίξει συνολικά 14 ξενοδοχεία και resort σε Κίνα, Ινδία, Κένυα, Ιαπωνία, Νεπάλ, Ταϊλάνδη, ενώ αποκτά για πρώτη φορά παρουσία και στην ελληνική αγορά, με συνολικά 1.700 δωμάτια, ανεβάζοντας το σύνολο των ξενοδοχείων της σε όλο τον κόσμο σε 62, με παρουσία σε δεκαεπτά χώρες.

Ποιος είναι ο όμιλος Dusit

Ο όμιλος άνοιξε το πρώτο του ξενοδοχείο το 1948, εισάγοντας ένα νέο επίπεδο υπηρεσιών στην Ταϊλάνδη, όπως αναφέρει. Είναι εισηγμένος στο Χρηματιστήριο της Ταϊλάνδης. Στα brands που έχει ανήκουν τα Dusit Thani, Dusit Devarana, dusitD2, Dusit Princess, ASAI Hotels και Elite Havens.

Ό όμιλος έχει επίσης παρουσία σε Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σιγκαπούρη, Κατάρ, Βιετνάμ, Φιλιππίνες, Μαλδίβες, Ομάν, Νεπάλ, Μπουτάν και ΗΠΑ.

Το 2000 άνοιξε το Devarana Spa, το οποίο έφερε μια ταϊλανδέζικη προσέγγιση στο χώρο της ευεξίας.  Το 1993, ο όμιλος ίδρυσε το Dusit Thani College, ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα που προσφέρει πτυχία Master και Bachelor σε όσους ετοιμάζονται να ενταχθούν στον κλάδο. Το 2007 άνοιξε το Le Cordon Bleu Dusit Culinary School, ένα διεθνώς αναγνωρισμένο ίδρυμα για ανερχόμενους αστέρες της μαγειρικής. “Με το όφελος της εμπειρίας και της επένδυσής μας, οι εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες μας βοηθούν στη διαμόρφωση της επόμενης γενιάς επαγγελματιών της ταϊλανδέζικης φιλοξενίας” σημειώνει ο όμιλος.

Πηγή: Capital.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 + 18 =