αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ «τακτική των 5 λεπτών» για να καταγράφεις live τους στόχους σου. Και πως μπορεί να σε βοηθήσει

Η «τακτική των 5 λεπτών» για να καταγράφεις live τους στόχους σου. Και πως μπορεί να σε βοηθήσει

Είναι σημαντικό να γράφεις τους μελλοντικούς στόχους σου. Με χαρτί και μολύβι. Το έχουμε αναλύσει και σε άλλα άρθρα, εδώ στο It’s Possible. Τώρα όμως δεν θα δούμε ακριβώς αυτό. Θα δούμε το πως να καταγράφεις στόχους, σε τωρινό χρόνο. Το εξηγεί ο επενδυτής, Sharran Srivatsaa, μιλώντας στο αμερικανικό Entrepreneur.com.

Για παράδειγμα, μπορείτε να γράψετε: «Έχουμε 2.500 πελάτες που μας πληρώνουν 99 δολάρια/μήνα για υπηρεσίες copywriting», ή «Λειτουργούμε 32 κτίρια και παράγουμε $ 128.000/μήνα σε έσοδα από ενοίκια».

Όπως τονίζει ο πετυχημένος businessman, με βάση αυτή την τακτική, πρέπει να γράφεις τους στόχους σου σε παρόντα χρόνο, σαν να τους έχεις πετύχει, ακόμα κι αν αυτό δεν έχει συμβεί! «Η γραφή και επανεγγραφή των στόχων σας καθημερινά, βγάζοντας τους από τη μνήμη, ανασυστήσει το νευρικό σας σύστημα και δημιουργεί μια δυνατότητα εστίασης. Επίσης, σας δίνει πλήρη σαφήνεια σχετικά με το τι πρέπει να εστιάζει το υποσυνείδητό σας κάθε μέρα», λέει ο Sharran Srivatsaa.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 + ten =