αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ τακτική που μπορεί να σε κάνει πλούσιο. Και δεν χρειάζεται να κόψεις τα έξοδα σου: Ένας CEO εξηγεί

Η τακτική που μπορεί να σε κάνει πλούσιο. Και δεν χρειάζεται να κόψεις τα έξοδα σου: Ένας CEO εξηγεί

Θα το έχεις ακούσει και εσύ: Πολλοί οικονομικοί σύμβουλοι και coaches, εστιάζουν… στην περικοπή εξόδων, όταν δίνουν συμβουλές. Θεωρούν ότι για να γίνεις πλούσιος, πρέπει να σταματήσεις να τρως έξω, να αγοράζεις ρούχα, να παίρνεις ταξί. Τώρα θα δούμε την άλλη πλευρά. Ο Ramit Sethi είναι CEO της εταιρίας GrowthLab.com και best seller συγγραφέας. Όπως λέει στο CNBC, όλοι αυτοί που σου λένε να περικόψεις τα έξοδα σου για να γίνεις πλούσιος, το κάνουν επειδή δεν ξέρουν την σωστή τακτική: Το που πρέπει να επενδύσεις τα χρήματα σου.

Όπως λέει ο CEO, με το να περιορίζεις τα έξοδα σου συνεχώς δεν θα γίνεις πλούσιος. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αλλάξεις νοοτροπία και να βρεις τους σωστούς τρόπους για να επενδύσεις τα χρήματα σου. Μην βλέπεις τα χρήματα ως κάτι που δεν πρέπει να ξοδευτεί. Φρόντισε να τα ξοδέψεις σωστά, έτσι ώστε να αποκτήσεις ακόμα περισσότερα.

Ναι, πρέπει να είσαι χαρούμενος με αυτά που έχεις. Αλλά ταυτόχρονα να στοχεύεις στην οικονομική σου ανάπτυξη. Αυτό μπορεί να γίνει π.χ. με ένα παράλληλο project ή με μια διαπραγμάτευση για καλύτερο μισθό.

This mindset will make you rich

Forget the advice to cut back spending—this is the way to get rich, according to self-made millionaire Ramit Sethi.

Gepostet von CNBC Make It am Freitag, 28. September 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve − 3 =