αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ σύγκριση τιμών: Πόσο κοστίζουν οι συνδρομές σε Netflix, Disney+ και Apple TV

Η σύγκριση τιμών: Πόσο κοστίζουν οι συνδρομές σε Netflix, Disney+ και Apple TV

Η μάχη του streaming έχει ανάψει εδώ και καιρό. Μπορεί τα τελευταία χρόνια το Netflix να… έπαιζε μόνο του σε αυτό το πεδίο, ωστόσο τώρα τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Με μεγάλες πλατφόρμες να μπαίνουν στο παιχνίδι, προσφέροντας η κάθε μια από αυτές το περιεχόμενο της.

Αλλά πόσο κοστίζουν οι συνδρομές σε κάθε μια από τις μεγάλες πλατφόρμες streaming; Πάμε να δούμε τι ισχύει για τα Netflix, Disney+ και Apple TV.

Τι γίνεται με το Netflix:

Αρχικό – (7,99€ τον μήνα) Παρακολούθηση σε 1 οθόνη σε ποιότητα SD.

Τυπικό – (10,99€ τον μήνα) Παρακολούθηση σε 2 οθόνες ταυτόχρονα με διαθεσιμότητα HD.

Πλήρες – (13,99€ τον μήνα) Παρακολούθηση σε 4 οθόνες ταυτόχρονα με διαθεσιμότητα HD και Ultra HD.

Το Disney+ έχει ήδη μπει στο παιχνίδι. Σε ό,τι αφορά τη τιμή του, στην Ολλανδία όπου έχει ξεκινήσει ήδη, η συνδρομή είναι €6,99 το μήνα ή €69,99 το χρόνο. Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση ακόμη για Ελλάδα, αλλά πιθανώς να δούμε ανάλογες τιμές. Η πρεμιέρα στην χώρα μας αναμένεται να γίνει μέσα στο 2020.

Από την 1η Νοεμβρίου ξεκίνησε και η εφαρμογή AppleTV+ να προσφέρει σε 100 χώρες (και η Ελλάδα μέσα) πρωτότυπο περιεχόμενο με σειρές, ταινίες και εκπομπές, όπως τα “The Morning Show”, “Dickinson”, “See”, “Για όλη την ανθρωπότητα” και “The Elephant Queen”.

Η εφαρμογή Apple TV σε iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch, Mac και άλλες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των online στο tv.apple.com, είναι διαθέσιμη για 4,99 δολάρια το μήνα με επταήμερη δωρεάν δοκιμή.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen − 5 =