αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ συνήθεια που εφαρμόζει ο Mark Zuckerberg για να μη σκέφτεται τη δουλειά

Η συνήθεια που εφαρμόζει ο Mark Zuckerberg για να μη σκέφτεται τη δουλειά

Πως είναι άραγε να διαχειρίζεσαι έναν κολοσσό όπως η Meta; Μάλλον είναι αρκετά αγχωτικό. Ο Mark Zuckerberg εξηγεί ότι το να ξυπνά κάθε πρωί και να τσεκάρει το κινητό του είναι σαν «γροθιά στο στομάχι». Κάτι που τελικά τον ανάγκασε να αλλάξει τη ρουτίνα άσκησής του.

Στο podcast “The Joe Rogan Experience“, ο Zuckerberg περιέγραψε την πρωινή του ρουτίνα, λέγοντας ότι κάνει 1+ ώρα άσκηση κάθε πρωί για να αντιμετωπίσει το άγχος του ρόλου του ως CEO της Meta.

«Ξυπνάω το πρωί, κοιτάζω το κινητό μου, έχω άπειρα μηνύματα με πράγματα που συμβαίνουν και συνήθως δεν είναι καλά. Ο κόσμος κρατά τα καλά για να μου τα πει από κοντά» λέει.

«Είναι σαν να ξυπνάς και να δέχεσαι γροθιά στο στομάχι, οπότε λες εντάξει, τώρα πρέπει να ανασυγκροτηθώ, να μπορέσω να είμαι παραγωγικός και όχι τόσο αγχωμένος γι’ αυτό» εξηγεί.

Ο ίδιος λέει ότι του αρέσουν τα είδη άθλησης «που απαιτούν πλήρη εστίαση» για να απομακρύνει το μυαλό του από τη δουλειά. «Έκανα πολύ τζόκινγκ, αλλά το πρόβλημα με το τρέξιμο είναι ότι μπορείς να σκεφτείς πολύ», τονίζει.

Παλιότερα ο Mr Facebook είχε μιλήσει επανειλημμένως για το πάθος του με το σερφ και το foiling, ένα άλλο θαλάσσιο σπορ, αλλά τώρα μιλώντας στο podcast είπε ότι έχει στραφεί στο MMA και άλλες πολεμικές τέχνες. «Ποιο είναι ένα πράγμα που είναι εξαιρετικά ελκυστικό τόσο σωματικά όσο και πνευματικά, όπου δεν έχετε την πολυτέλεια να εστιάσετε σε κάτι άλλο; Το MMA είναι ιδανικό, γιατί αν σταματήσετε να δίνετε προσοχή για ένα δευτερόλεπτο, θα καταλήξετε στο πάτωμα», εξηγεί.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 + thirteen =