αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ συμβουλή που θα έδινε στον νεαρό εαυτό του ο Bill Gates. Κάτι που αξίζει να ακούσεις

Η συμβουλή που θα έδινε στον νεαρό εαυτό του ο Bill Gates. Κάτι που αξίζει να ακούσεις

Μπορεί να έχει φτάσει στην κορυφή του επιχειρηματικού κόσμου και να είναι δισεκατομμυριούχος, ωστόσο ο Bill Gates προσπαθεί πάντα νa βελτιώνεται και να αναθεωρεί τις απόψεις του. Δεν είναι τυχαίο ότι διαβάζει βιβλία σε καθημερινή βάση, έτσι ώστε να είναι σε μια φάση συνεχούς μάθησης.

Το 2018, στα πλαίσια ενός live event, ο Mark Zuckerberg είχε ρωτήσει τον Bill Gates για την συμβουλή που θα έδινε στον νεαρό εαυτό του: «Αν μπορούσες να πας πίσω στον χρόνο και να δώσεις στον νεαρό εαυτό σου μια συμβουλή, ποια θα ήταν αυτή;». Και ο Mr Microsoft απάντησε πώς θα ήθελε να μπορεί να καταλαβαίνει από τότε τα διαφορετικά είδη ευφυίας. «Ήμουν απίστευτα αφελής σχετικά με τις διαφορετικές δεξιότητες που χρειάζονται στη ζωή» είπε. Για να συνεχίσει «Πίστευα πώς αν κάποιος είχε υψηλό IQ θα μπορούσε να είναι καλός στα πάντα. Και το γεγονός πώς έπρεπε να συνδυάζονται διαφορετικές δεξιότητες μεταξύ τους για να έρχονται τα αποτελέσματα, ήταν κάτι που συνεχώς με εξέπληττε», είπε.

«Είχα την απλοϊκή αίσθηση πώς η ευφυΐα από μόνη της μπορούσε να λύσει κάθε πρόβλημα -μακάρι να ήξερα καλύτερα από αυτό» συμπλήρωσε ο Bill Gates.

Συμπέρασμα: Ένα υψηλό IQ δεν φτάνει για να σε οδηγήσει στην επιτυχία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten − 10 =