αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ συμβουλή που θα έδινε ο Elon Musk στο νεότερο εαυτό του δεν έχει να κάνει με την σκληρή δουλειά

Η συμβουλή που θα έδινε ο Elon Musk στο νεότερο εαυτό του δεν έχει να κάνει με την σκληρή δουλειά

Είναι γνωστό ότι ο Elon Musk δουλεύει πολλές ώρες κάθε ημέρα. Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος μάλιστα, αρκετές φορές κοιμάται σε ένα από τα εργοστάσια της Tesla.

Τώρα, πλαίσιο της Tesla AI Day, ρώτησαν τον πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο για την συμβουλή που θα έδινε στον νεαρό εαυτό του, κάπου στα 20s του. Και η απάντηση ίσως ήταν… απρόσμενη.

Αφού έμεινε έμεινε σκεπτικός για κάποια δευτερόλεπτα στη σκηνή, ο Musk απάντησε: «Θα έλεγα στον 20χρονο εαυτό μου, “απλά σταμάτα και μύρισε τα τριαντάφυλλα που και που”, αυτό μάλλον θα ήταν μια καλή ιδέα».

Στα πρώτα βήματα με την SpaceX, ο Musk βρισκόταν σε ένα πανέμορφο νησί και θυμάται ακόμα και σήμερα πως δεν απόλαυσε το τοπίο όσο ήταν εκεί. «Έπρεπε να έπινα ένα ποτό στην παραλία. Αυτό θα ήταν τέλειο», είπε.

Πρόσθεσε επίσης πως ως νεαρός θα ήθελε να περιβάλλεται περισσότερο από έξυπνους ανθρώπους και να διάβαζε περισσότερα βιβλία, ενώ τόνισε πως είναι σημαντικό στη ζωή να χαλαρώνεις και λίγο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × five =