αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ συμβουλή ενός διάσημου businessman: «Πιστέψτε με, αν δεν πάρετε ρίσκα, πάντα θα χάνετε»

Η συμβουλή ενός διάσημου businessman: «Πιστέψτε με, αν δεν πάρετε ρίσκα, πάντα θα χάνετε»

Για τον Kevin O’Leary έχουμε ξανά μιλήσει εδώ στο It’s Possible. Είναι ένας αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος και ένας από τους πιο γνωστούς επενδυτές στις ΗΠΑ. Με παρουσία και σε business τηλεοπτικές εκπομπές, όπως το Shark Tank.

Κατά την διάρκεια της διαδρομής του, έχει δώσει πολλές χρήσιμες συμβουλές σε όσους θέλουν να φτάσουν στην επαγγελματική επιτυχία.

Τώρα σε μια ανάρτηση του στο Linkedin, μιλά για τα ρίσκα που πρέπει να παίρνουμε στη ζωή μας. «Μου αρέσει να παίρνω ρίσκα. Έτσι βγάζω χρήματα. Είναι όμως υπολογισμένα ρίσκα», λέει αρχικά.

«Πρέπει να νιώθετε άνετα με το να παίρνετε ρίσκο. Ο δρόμος προς την επιτυχία δεν είναι μια σταθερή ανηφόρα. Θα τσακωθείτε, θα υπάρξουν πολλά «όχι». Η ικανότητά σας να διαχειρίζεστε έξυπνα αυτά τα ρίσκα και να προχωράτε παρά τις όποιες πιθανότητες, είναι αυτό που θα σας προετοιμάσει για την επιτυχία» εξηγεί.

Το να αποτύχεις είναι το πιο σημαντικό μάθημα που θα βιώσεις ποτέ. Μάθετε από τις αποτυχίες σας, ξεπεράστε τις και κάντε μία καλύτερη προσπάθεια την επόμενη φορά.

«Πιστέψτε με, αν δεν πάρετε ρίσκα, πάντα θα χάνετε» σημειώνει ο επενδυτής στην ανάρτηση του.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

7 + nineteen =