αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ στρατηγική της Niantic: Το επόμενο παιχνίδι της θα είναι βασισμένο στο Pokemon Go

Η στρατηγική της Niantic: Το επόμενο παιχνίδι της θα είναι βασισμένο στο Pokemon Go

Τακτική που κερδίζει… δεν αλλάζει. Αυτό φαίνεται πως θέλει να εφαρμόσει η Niantic, η εταιρία πίσω από το δημοφιλές Pokemon go. Όπως όλα δείχνουν έχει περισσότερα projects σε διαδικασία δημιουργίας αυτή τη στιγμή, που θα στηριχτούν στα θεμέλια που έχουν θέσει τα παιχνίδια Ingress και Pokemon Go.

Ο CEO της Niantic John Hanke μίλησε στο πιο πρόσφατο τεύχος του Game Informer, λέγοντας ότι «πάντα είχαμε ως στρατηγική να χτίσουμε μια πλατφόρμα σε ένα παιχνίδι που θα μπορεί να στηρίξει και τα επόμενα παιχνίδια που θα δημιουργήσουμε και ίσως άλλες εμπειρίες που μπορεί να μην είναι ακριβώς παιχνίδια, αλλά είναι ακόμα σε αυτό περίπου το κομμάτι της ανακάλυψης, της εξάσκησης και της κοινωνικής διαδραστικότητας».

«Η πλατφόρμα της Niantic είναι μέρος του μακροπρόθεσμου οράματός μας και έχουμε μερικά projects τα οποία βρίσκονται ακόμα σε αρχικά στάδια και που θα χτιστούν πάνω σε αυτή την πλατφόρμα, οπότε θα έχετε να δείτε πολλά από εμάς στο μέλλον» τόνισε ο CEO της Niantic.

Ανέφερε επίσης ότι υπάρχει ακόμα τεράστιο μέλλον στο είδος του augmented reality: “Πιστεύω ότι είναι ακόμα ένα πολύ φρέσκο κομμάτι για τους δημιουργούς παιχνιδιών, τους developers και τους publishers για να εξερευνήσουν νέα είδη gameplay. Είναι ένας τομέας που υπάρχει ακόμα πληθώρα από πρωτοποριακές ιδέες.”

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 5 =