αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ Σαντορίνη αποκτά το δικό της… Hilton

Η Σαντορίνη αποκτά το δικό της… Hilton

Ψήφο εμπιστοσύνης σε ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά της χώρας μας δίνει ο αμερικανικός ξενοδοχειακός κολοσσός Hilton. O λόγος για την Σαντορίνη η οποία αρχής γενομένης από το 2022, θα αποκτήσει το δικό της Hilton μετά και την συνεργασία franchise που σύναψε η εταιρεία Alexandros Ltd με τον ξενοδοχειακό κολοσσό για το Sea Breeze Santorini Beach Resort, Curio Collection by Hilton.

Το νέο κατάλυμα, το οποίο βρίσκεται στο νότιο τμήμα του νησιού θα είναι δυναμικότητας 37 δωματίων και θα διαθέτει ιδιωτική οργανωμένη παραλία, ενώ στη βεράντα του θα υπάρχει πισίνα και τζακούζι, όπως σημειώνει το Insider.gr.

Εντός του ξενοδοχείο θα στεγάζονται επίσης δύο εστιατόρια και δύο μπαρ ενώ στις εγκαταστάσεις του θα περιλαμβάνονται ακόμα μια πισίνα καθώς και spa και fitness room. 

«Έχοντας παρουσία πάνω από εξήντα χρόνια στην Ελλάδα και γεμάτοι ενέργεια από το πρόσφατο ξεκίνημά μας στην Κρήτη, είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε τα σχέδιά μας στην Ελλάδα με το πρώτο ξενοδοχείο της Hilton στη Σαντορίνη. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με μια εταιρεία με βαθιά γνώση του νησιού, την εταιρεία Alexandros Ltd, για να παρουσιάσουμε αυτό το μοναδικό,  εντυπωσιακό ξενοδοχείο μπροστά στη θάλασσα»» ανέφερε σχετικά ο Patrick Fitzgibbon, senior vice president, development της Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.

Σύμφωνα με τον ίδιο η Σαντορίνη, η οποία υποδέχεται περισσότερα από δύο εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο, κρίθηκε ως ιδανική τοποθεσία για το δεύτερο Curio Collection by Hilton ξενοδοχείο. Να θυμίσουμε ότι το πρώτο Curio Collection άνοιξε φέτος στο νησί της Κρήτης. Η εκεί συνεργασία αφορά το Royal Senses Resort της Troulis Royal Collection το οποίο αποτελεί πλέον μέλος της Curio Collection by Hilton. Το Hilton της Κρήτης, έχει δυναμικότητα 179 δωμάτια και συνδυάζει τη διαχρονικότητα της Κρητικής φιλοξενίας με τις νέες τάσεις της αρχιτεκτονικής με στόχο να χαράξει τον δικό του δρόμο στο Ελληνικό hospitality. 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − 6 =