αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ πρώτη All-In-One 8K 360 VR Camera ξεπέρασε κατά 470% τον crowdfunding στόχο της στο Indegogo

Η πρώτη All-In-One 8K 360 VR Camera ξεπέρασε κατά 470% τον crowdfunding στόχο της στο Indegogo

Η Pisofttech κατεβάζει περισσότερο την τιμή της Pilot Era για τους πρώτους 50 που θα προλάβουν στη σημερινή προσφορά. Η νέα τιμή που ισχύει για λίγες ώρες είναι στα $1799, ενώ όσοι πραγματοποιήσουν προεγγραφή έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν έκπτωση έως και $800! Οι πρώτες αποστολές θα ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα.

Για όσους δεν θυμούνται, η Pilot Era είναι μια επαγγελματική 8K 360º VR κάμερα που θυμίζει smartphone με 4 κάμερες. Μια καινοτόμα all-in-one λύση που προσφέρει οθόνη αφής, λειτουργικό σύστημα και λογισμικό συρραφής 8K video, αλλά και μερικές παγκόσμιες πρωτιές που υπόσχονται ότι θα αλλάξουν το τοπίο στη δημιουργία περιεχομένου για συσκευές εικονικής πραγματικότητας.

Μέχρι σήμερα, καμία κάμερα 360° στην αγορά δεν έχει καταφέρει να προσφέρει τη λειτουργία live streaming χωρίς να απαιτεί από τον χρήστη βαθιά τεχνική γνώση και πολύπλοκες ρυθμίσεις. Επιπλέον, καμία κάμερα δεν έχει τη δυνατότητα λήψης και δημοσίευσης υλικού για το Google StreetView ή δυνατότητα λήψης 8K video και επεξεργασία χωρίς υπολογιστή.

Αναρωτηθήκατε γιατί δεν υπάρχει livestreaming σε 360° στα Facebook και YouTube; Επειδή είναι σχεδόν αδύνατο να γίνει κάτι τέτοιο. Όσοι προσπάθησαν, συνήθως τα παρατούσαν μετά από λίγο. Δεν είναι μια εύκολη υπόθεση, διότι απαιτείται αρκετός βοηθητικός εξοπλισμός εκτός από την κάμερα.

Η Pilot Era αλλάζει το παιχνίδι, διότι επιτρέπει το livestreaming περιεχομένου 360° σε ανάλυση 4K μέσω WiFi, Ethernet ή ακόμη και από το δίκτυο τηλεπικοινωνιών χάριν στην υποδοχή για κάρτα SIM στη βάση της κάμερας. Χάριν σε αυτή τη λειτουργία είναι εφικτό να ξεκινήσεις άμεσα live streaming σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας για συναυλίες, πανηγύρια, συνέδρια, εκθέσεις κλπ.

Ακόμη, θα μπορούσε να γίνει πολύ χρήσιμο εργαλείο για δημοσιογράφους και εικονολήπτες που βρίσκονται μεν σε έναν χώρο, αλλά δεν γνωρίζουν από που μπορεί να προκύψει η είδηση. Γι’ αυτό πραγματοποιείς μια γενική λήψη 360° και έπειτα βρίσκεις απευθείας από την Pilot Era το υλικό που θες να μοιραστείς.

Η κάμερα κάνει crowdfunding καμπάνια στο Indiegogo και μέχρι τώρα έχει ξεπεράσει τον αρχικό στόχο της κατά 470%! Με 29 ημέρες να απομένουν.

Δες αναλυτικά εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − 14 =