αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ πρώτη ανάρτηση της Ελένης Αντωνιάδου μετά το «φιάσκο» με την NASA (Εικόνα)

Η πρώτη ανάρτηση της Ελένης Αντωνιάδου μετά το «φιάσκο» με την NASA (Εικόνα)

Τον περασμένο Σεπτέμβριο «έσκασε» μια είδηση που έκανε πολλούς να απορήσουν: Αποκαλύφθηκε ότι η Ελένη Αντωνιάδου, γνωστή και ως «Ελληνίδα της NASA», δεν είχε φτάσει στο επιστημονικό επίπεδο που όλοι νομίζαμε για χρόνια.

Στις 7 Σεπτεμβρίου, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως με ανάρτησή της στο Facebook δημοσίευσε φωτογραφία στην οποία βράβευε την Ελένη Αντωνιάδου, γράφοντας: «»Μπορείς να γίνεις ό,τι ονειρεύεσαι». Απονέμοντας στην Ελένη Αντωνιάδου, που διαπρέπει στη NASA, ειδική στους τομείς της Αναγεννητικής Ιατρικής και της Βιοαστροναυτικής, βραβείο προσφοράς στην επιστήμη και τον άνθρωπο, στο πλαίσιο των 1ων επιχειρηματικών βραβείων Θαλής ο Μιλήσιος. Το πάθος της για την επιστήμη μας εμπνέει και μας γεμίζει αισιοδοξία».

Αυτό έφερε την αντίδραση του αναπληρωτή καθηγητή στο πανεπιστήμιο Paris Diderot, Κώστα Μπουγιούκου, ο οποίος μέσα από ένα μακροσκελές post στο Facebook υποστήριξε ανάμεσα σε άλλα ότι «η Αντωνιάδου ΔΕΝ έχει δουλέψει ΠΟΤΕ στη ΝΑΣΑ, έχει παρακολουθήσει ένα summer camp από αυτά που διοργανώνει η ΝΑΣΑ για εκατοντάδες φοιτητές κάθε χρόνο. Προφανώς επιλέχθηκε γι αυτό, αλλά αυτό ΔΕΝ αποτελεί «δουλειά στη ΝΑΣΑ» είναι κάτι που έχουν κάνει κυριολεκτικά χιλιάδες φοιτητές. Τέλος, δεν έχει απολύτως καμιά άλλη σχέση με τη ΝΑΣΑ». Ενώ παρέθεσε και μια σειρά από άλλα στοιχεία που αφορούν την διαδρομή της γνωστής ερευνήτριας. Και κάπως έτσι ξετυλίχθηκε το κουβάρι των αποκαλύψεων.

Από τότε, η Ελένη Αντωνιάδου έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Η ίδια ήταν πολύ ενεργή και στα social media, όμως μετά τις αποκαλύψεις δεν έκανε καμία ανάρτηση.

Μέχρι την ημέρα των Χριστουγέννων που μας πέρασαν. Η Ελένη Αντωνιάδου έκανε την πρώτη ανάρτηση της μετά το «φιάσκο» με την NASA. Συγκεκριμένα ανέβασε μια καλοκαιρινή φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram. «Καλά Χριστούγεννα, καλή χρονιά και καλή καρδιά», γράφει στην λεζάντα.

https://www.alphafreepress.gr/wp-content/uploads/2020/01/doniadou-607x768.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «πείραμα» των Νορβηγών: Πως κατάφεραν να έχουν μόνο ένα νεκρό από τροχαία το 2019

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × three =