αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Πολωνική startup που προσφέρει πληρωμή για αγαθά και υπηρεσίες, καθώς και μεταφορές χρημάτων, χωρίς τραπεζική κάρτα

Η Πολωνική startup που προσφέρει πληρωμή για αγαθά και υπηρεσίες, καθώς και μεταφορές χρημάτων, χωρίς τραπεζική κάρτα

Διεθνή επέκταση ξεκινά η Blik. Μια Πολωνική startup που θέλει να φέρει την δική της επανάσταση στις συναλλαγές χωρίς κάρτα στην Ευρώπη. Σύμφωνα με το Bloomberg, πρόκειται για ένα εγχείρημα έξι πολωνικών τραπεζών και της MasterCard. Με ήδη 13 εκατομμύρια μηνιαίους χρήστες.

Η mobile-payment εταιρία, της οποίας η δημοτικότητα στην Πολωνία συναγωνίζεται τις εφαρμογές πληρωμών της Apple και της Google, επιδιώκει να γίνει ένα σύστημα πληρωμών προσβάσιμο σε ολόκληρη την ΕΕ, σύμφωνα με τον Dariusz Mazurkiewicz, διευθύνοντα σύμβουλο της Polski Standard Platnosci, την εταιρεία που διευθύνει τη Blik.

Η Blik προσφέρει πληρωμή για αγαθά και υπηρεσίες, καθώς και μεταφορές χρημάτων, χωρίς τραπεζική κάρτα. Η εφαρμογή για κινητά δημιουργεί έναν εξαψήφιο κωδικό που συνδέεται με έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου που επιτρέπει την σύνδεση χρημάτων μεταξύ λογαριασμών μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Η Blik έχει δημιουργήσει μια μονάδα στη Ρουμανία όπου αναμένει ρυθμιστικές εγκρίσεις για να ξεκινήσει τις εργασίες της, είπε ο Mazurkiewicz. Αγόρασε επίσης τη σλοβακική εταιρεία διαδικτυακών πληρωμών Viamo.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × three =