αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ πολυεθνική που ήρθε στην Ελλάδα, δέχεται 120 βιογραφικά κάθε εβδομάδα και κάνει προσλήψεις τώρα

Η πολυεθνική που ήρθε στην Ελλάδα, δέχεται 120 βιογραφικά κάθε εβδομάδα και κάνει προσλήψεις τώρα

Το πολυεθνικό δίκτυο μεσιτών Engel & Völkers έχει έρθει στην Ελλάδα από την αρχή του 2019. Τα γραφεία της εταιρίας είναι επιφάνειας 700 τετραγωνικών μέτρων στον Πύργο Αθηνών, με τα υψηλόβαθμα στελέχη της να θεωρούν ότι η ελληνική οικονομία παρουσιάζει σημαντικές προοπτικές και προσελκύει επενδυτικό ενδιαφέρον.

Όπως έλεγε πριν λίγο καιρό ο διευθύνων σύμβουλος της Engel & Völkers, Sven Odia η συγκυρία είναι ευνοϊκή για την είσοδο της εταιρείας στην ελληνική αγορά, με την εγχώρια οικονομία να εμφανίζει σημάδια ανάκαμψης.

Και μάλιστα, αρκετοί είναι αυτοί που θέλουν να εργαστούν στην εταιρία. Η πρόεδρος της Engel & Völkers Ελλάδας Ναταλί Λεονταράκη, έχει πει ότι η εταιρεία απασχολεί πάνω από 50 μεσίτες. Η εταιρεία δέχεται 120 βιογραφικά σημειώματα κάθε εβδομάδα, πραγματοποιεί περίπου 50 συνεντεύξεις με υποψήφιους, ενώ παρέχει ειδικά εκπαιδευτικά σεμινάρια στους μεσίτες της.

Στους στρατηγικούς στόχους της εταιρείας ανήκει η ίδρυση έως 12 γραφείων, σε όλη την Ελλάδα, την επόμενη τριετία, με την Engel & Völkers να διαθέτει σήμερα λίστα 188 ιδιοκτησιών.

Αν θες πάντως να εργαστείς στην Engel & Völkers, αυτή τη στιγμή έχει ανοιχτές θέσεις στην Αθήνα. Αφορά την ειδικότητα του Sales Advisor / Real Estate Agent. Μπορείς να μπεις στο επίσημο site για να διαβάσεις πληροφορίες για την συγκεκριμένη θέση ή για να επικοινωνήσεις με την εταιρία γενικότερα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × five =