αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Παπαστράτος άνοιξε 90 θέσεις έμμισθης πρακτικής για αυτό το καλοκαίρι- Που να κάνεις αίτηση

Η Παπαστράτος άνοιξε 90 θέσεις έμμισθης πρακτικής για αυτό το καλοκαίρι- Που να κάνεις αίτηση

Θέσεις έμμισθης πρακτικής άνοιξε η Παπαστράτος. «Για να γιορτάσουμε την 90η επέτειο της Παπαστράτος στην Ελλάδα, προσφέρουμε 90 fully paid καλοκαιρινές θέσεις πρακτικής (Ιούλιος- Σεπτέμβριος)» σημειώνει η εταιρία.

Και συμπληρώνει: «Κατά τη διάρκεια αυτού του βιωματικού ταξιδιού, όλοι οι επιλεγμένοι υποψήφιοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν βασικά αναπτυξιακά προγράμματα και παράλληλα να συμμετέχουν σε πραγματικά projects σε όλα τα πεδία όπως: Πωλήσεις, Marketing, Digital, Finance, IT και άλλα».

Όλες οι θέσεις αφορούν την Αθήνα, εκτός από τις θέσεις στο κομμάτι των Sales που μπορεί να είναι σε επίσης σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα, Κοζάνη, Κομοτηνή, Σέρρες, Λάρισα, Βόλο, Καλαμάτα και Ηράκλειο.

«Είμαστε ήδη περισσότερο από ένα χρόνο κάτω από αυτήν την τρομερή πανδημική κατάσταση, η οποία έχει επηρεάσει αρνητικά τη σωματική και συναισθηματική ευεξία όλων, και έχει δημιουργήσει σημαντικές συνέπειες στην κοινωνική ζωή και την παγκόσμια οικονομία. Όλοι αναγνωρίζουμε ότι μία από τις ομάδες με τις μεγαλύτερες επιπτώσεις είναι η νέα γενιά, ειδικά οι φοιτητές και οι νέοι απόφοιτοι. Έχουν δει τα όνειρά τους να αναστέλλονται και τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας να συρρικνώνονται σημαντικά. Στην Παπαστράτος πιστεύουμε ότι είναι ο ρόλος του ηγέτη να επαναφέρει την ελπίδα και την εμπιστοσύνη και να επιταχύνει το «new normal» στις κοινωνίες που δραστηριοποιούμαστε» σημειώνει η Παπαστράτος. Εξηγώντας ότι κάτι τέτοιο θέλει να πετύχει μέσα από το 2021 Special Internship program.

«Θέλουμε να υποστηρίξουμε την επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη της νέας γενιάς, ειδικά κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες και εξοπλίζοντας τους νέους με πολύτιμες εμπειρίες και μαθήματα» εξηγεί η εταιρία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν αναλυτικές πληροφορίες και να κάνουν την αίτηση τους εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × one =