αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ Νέα Σμύρνη, η Γλυφάδα και οι άλλες: Σε ποιες περιοχές ψάχνουν οι Έλληνες για σπίτι (και τι τιμές παίζουν)

Η Νέα Σμύρνη, η Γλυφάδα και οι άλλες: Σε ποιες περιοχές ψάχνουν οι Έλληνες για σπίτι (και τι τιμές παίζουν)

Η Νέα Σμύρνη έρχεται πρώτη στις προτιμήσεις όσων ψάχνουν για να ενοικιάσουν σπίτι, ενώ αυτοί που θέλουν να κάνουν αγορά φαίνεται πως κοιτούν… προς Γλυφάδα μεριά. Είναι μερικά από τα στοιχεία που προκύπτουν, σύμφωνα με τις αναζητήσεις που γίνονται μέσα από την γνωστή πλατφόρμα Spitogatos.gr. Η περιοχή των Αμπελοκήπων – Πενταγώνου είναι η πιο δημοφιλής σε ότι αφορά την αναζήτηση κατοικίας εντός του Δήμου Αθηναίων.

Ακολουθούν τα στοιχεία που προκύπτουν από την ανάλυση των αναζητήσεων που πραγματοποιήθηκαν στο Spitogatos.gr τον Απρίλιο 2018 και αφορούν τις περιοχές όπου το μεγαλύτερο μέρος του κοινού μας ψάχνει σπίτι προς ενοικίαση και πώληση, καθώς και τις μέσες τιμές των κατοικιών σε αυτές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τιμές είναι τιμές προσφοράς, σύμφωνα με εκτιμήσεις της αγοράς οι συμφωνίες κλείνουν σε τιμές κατά έως και 15% με 20% από αυτές που αναγράφονται στις αγγελίες.

Δημοφιλείς περιοχές και μέση τιμή προσφοράς στο Δήμο Αθηναίων:

Δημοφιλείς περιοχές και μέση τιμή προσφοράς στη Θεσσαλονίκη:

Δημοφιλείς περιοχές και μέση τιμή προσφοράς στην υπόλοιπη Αττική (εκτός Δ. Αθηναίων):

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen + 12 =