αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ νέα πολυτελής επένδυση της Costa Navarino

Η νέα πολυτελής επένδυση της Costa Navarino

Με ταχύ ρυθμό προχωρά το επενδυτικό πλάνο της Costa Navarino, τόσο αναφορικά με τη νέα υπερπολυτελή μονάδα Mandarin Oriental που βρίσκεται σε φάση κατασκευής στην περιοχή Navarino Bay, όσο και στο κομμάτι της αποπεράτωσης και παράδοσης κατοικιών Costa Navarino Residences.

Υπενθυμίζεται πως μόλις πριν από έναν μήνα ξεκίνησε τη λειτουργία του το W Costa Navarino στην περιοχή Navarino Waterfront, μια επένδυση ύψους 90 εκατ. ευρώ, που σηματοδότησε την είσοδο των W Hotels Worldwide (brand της Marriott International) στην Ελλάδα.

Οι νέες επενδύσεις

Όπως μεταδίδει το Capital.gr, επόμενη χρονιά είναι προγραμματισμένο να λειτουργήσει το Mandarin Oriental, Costa Navarino, το παραθαλάσσιο υπερπολυτελές resort θα περιλαμβάνει 99 δωμάτια, μεταξύ των οποίων 48 υπόσκαφες βίλες με ιδιωτική πισίνα, μεγάλες βεράντες με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα, καθώς και πέντε εστιατόρια και μπαρ.

Το ξενοδοχείο θα διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις spa και γυμναστηρίου έκτασης 1.500 τ.μ. Χαρακτηριστικό στοιχείο του spa θα αποτελεί η πισίνα 25μ. που εκτείνεται σε ανοικτό και κλειστό χώρο.

Τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του ξενοδοχείου έχουν επιμεληθεί το Γραφείο Μελετών Αλέξανδρου Ν. Τομπάζη και το K-Studio, σύμφωνα με τις αρχές βιώσιμης ανάπτυξης της Costa Navarino.

Το Mandarin Oriental θα “επικοινωνεί” με το W Costa Navarino μέσω της Navarino Agora, που επίσης θα είναι έτοιμη το 2023. Πρόκειται για μια ανοικτή αγορά με επιλεγμένα καταστήματα, street food, υπαίθριο σινεμά, καθώς και πληθώρα τοπικών και αυθεντικών εμπειριών και εκδηλώσεων, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Θα είναι ανοικτή επίσης και για όποιον θέλει να την επισκεφτεί εκτός των πελατών των resorts.

Σημειώνεται πως το W Costa Navarino, το πρώτο ξενοδοχείο των W Hotels στην Ελλάδα, διαθέτει 246 μοντέρνα δωμάτια, σουίτες και βίλες, πολλές από τις οποίες με ιδιωτικές πισίνες. Οι πληρότητες είναι ήδη σε ικανοποιητικά ποσοστά, παρά τον έναν μήνα λειτουργίας του resort, και αναμένεται να διατηρηθούν σε υψηλά ποσοστά μέχρι και τον Οκτώβριο που ολοκληρώνει τη σεζόν.

Θεματικά ξενοδοχεία

Η επόμενη φάση επενδύσεων αφορά στο Navarino Blue, στην περιοχή του Ριζόμυλου, η οποία βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το Διεθνές Αεροδρόμιο Καλαμάτας.

Η περιοχή είναι ήδη οριοθετημένη ως τμήμα της ΠΟΤΑ Μεσσηνίας. Στόχος είναι να αναπτυχθούν θεματικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα που θα προσφέρουν πληθώρα αθλητικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων υψηλής ποιότητας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 + 6 =