αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ μπλε «οθόνη του θανάτου» αλλάζει χρώμα στα νέα Windows (Εικόνα)

Η μπλε «οθόνη του θανάτου» αλλάζει χρώμα στα νέα Windows (Εικόνα)

Η Μπλε Οθόνη του Θανάτου ή Blue Screen of Death (BSOD) υπάρχει στα Windows από την τρίτη έκδοσή τους, προσφέροντας στους τεχνικούς έναν τρόπο διάγνωσης του hardware, αφού το μήνυμα συνοδεύεται και από διαγνωστικά δεδομένα τα οποία μπορούν να αναλυθούν. Η πρώτη μεγάλη αλλαγή που έγινε στην BSOD ήταν η πρόσθεση μίας λυπημένης φατσούλας το 2012 στα Windows 8 και έπειτα προστέθηκαν και τα QR codes το 2016.

Τώρα η Microsoft, στο πλαίσιο των σχεδιαστικών αλλαγών που φέρνουν τα Windows 11, αποφάσισε να αλλάξει το χρώμα της BSOD, το οποίο θα είναι πλέον το μαύρο για να ταιριάζει με τις νέες logon και shutdown οθόνες των Windows 11. Η αλλαγή όπως ίσως να παρατηρήσατε, δεν επηρεάζει τη συντομογραφία της ονομασίας η οποία παραμένει ίδια (Black Screen of Death – BSOD). Κατά τα άλλα δεν υπάρχει καμία άλλη αλλαγή, αφού η αναφορά θα περιέχει ακριβώς τα ίδια με την μπλε.

https://cdn.vox-cdn.com/thumbor/ZHCgErSC03tfqbl_FWljlX9Ii6w=/1200x0/filters:no_upscale()/cdn.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/22694673/windows11bsod.gif

Πηγή: Unboxholics.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 + 16 =