αρχικηVIRALΗ μικρή ιστορία με τον γάιδαρο που έπεσε στο πηγάδι και δείχνει ότι ποτέ δεν πρέπει να τα παρατάμε

Η μικρή ιστορία με τον γάιδαρο που έπεσε στο πηγάδι και δείχνει ότι ποτέ δεν πρέπει να τα παρατάμε

Μία ενδιαφέρουσα μίνι ιστορία δημοσίευσε το αμερικανικό Awareness Act. Μία ιστορία με έναν γάιδαρο που έπεσε σε ένα πηγάδι, και ενώ οι πιθανότητες επιβίωσης δεν ήταν με το μέρος του, αυτός κατάφερε τελικά να βγει έξω. Επειδή δεν τα παράτησε παρά τις δυσκολίες.

Η ιστορία

«Μια μέρα ο γάιδαρος ενός αγρότη έπεσε σε ένα πηγάδι. Το ζώο έκλαιγε δυνατά για ώρες, ενώ ο αγρότης προσπαθούσε να βρει κάτι να κάνει για να τον βγάλει έξω.

Τελικά, ο αγρότης αποφάσισε ότι ο γάιδαρος ήταν γέρος και το πηγάδι ήταν ήδη στεγνό και έπρεπε να καλυφθεί με χώμα έτσι κι αλλιώς. Σκέφτηκε ότι πραγματικά δεν άξιζε να τραβήξει τον γάιδαρο από το πηγάδι.

Προσκάλεσε όλους τους γείτονές του να έρθουν να τον βοηθήσουν. Άρπαξαν ο καθένας από ένα φτυάρι και άρχισαν να ρίχνουν χώμα στο πηγάδι. Ο γάιδαρος κατάλαβε τι συμβαίνει και άρχισε να κλαίει δυνατά. Αλλά στη συνέχεια, προς έκπληξη όλων, ησύχασε μετά από μερικές φτυαριές χώμα που έπεσαν στο πηγάδι.

Ο αγρότης κοίταξε κάτω στο πηγάδι και έμεινε έκπληκτος με αυτό που είδε… με κάθε φτυαριά χώμα, ο γάιδαρος έκανε κάτι απίστευτο: Απέφευγε το χώμα και πατούσε πάνω στο χώμα για να ανέβει όλο και πιο ψηλά.

Πολύ σύντομα όλοι είδαν έκπληκτοι πως ο γάιδαρος έφτασε στο στόμιο του πηγαδιού, πήδηξε και βγήκε έξω.

Η ζωή θα σου ρίξει χώμα, κάθε είδους βρωμιά… το κόλπο για να βγεις από την τρύπα είναι να την τινάξεις απο πάνω σου το χώμα και να το χρησιμοποιήσεις για να ανέβεις. Κάθε πρόβλημα μας είναι ένα βήμα προς τα πάνω. Μπορούμε να βγούμε από τις βαθύτερες τρύπες αν δεν τα παρατήσουμε.

Χρησιμοποίησε το χώμα που σου πετάνε για να πας μπροστά!

Θυμηθείτε τους 5 κανόνες για να είστε ευτυχισμένοι:

1. Ελευθερώστε την καρδιά σας από το μίσος.
2. Απελευθερώστε το μυαλό σας από τους περισπασμούς.
3. Απλοποιήστε τη ζωή σας.
4. Δώστε περισσότερα και περιμένετε λιγότερα.
5. Αγαπήστε περισσότερο και… τινάξτε τη βρωμιά από πάνω σας, γιατί σε αυτή τη ζωή πρέπει να είστε η λύση, όχι το πρόβλημα!».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × one =