αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ μεγάλη εξαγορά ξενοδοχείου από τον όμιλο Ikos- Έδωσε 345.000 ευρώ ανά δωμάτιο

Η μεγάλη εξαγορά ξενοδοχείου από τον όμιλο Ikos- Έδωσε 345.000 ευρώ ανά δωμάτιο

Ο όμιλος Ikos προχώρησε σε νέα εξαγορά ξενοδοχείου στην Ισπανία. Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του money-tourism.gr, προχώρησε στην εξαγορά του ξενοδοχείου Blau Porto Petro, στην Μαγιόρκα, από την εταιρία Roxa.

Πιο αναλυτικά, ο  ελληνικός όμιλος πολυτελών θέρετρων Ikos Resorts απέκτησε το πολυτελές ξενοδοχείο Blau Porto Petro στη Μαγιόρκα έναντι 110 εκατ. Ευρώ (345.000 ευρώ ανά δωμάτιο), από την ισπανική Grupo Roxa, σύμφωνα και με δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου. Η Grupo Roxa θα διατηρήσει μειοψηφικό μερίδιο στο θέρετρο 5 αστέρων, 319 δωματίων.

Το ακίνητο θα υποβληθεί σε εκτεταμένες εργασίες ανακαίνισης υπό τη νέα ιδιοκτησία, με προγραμματισμένη ημερομηνία επαναλειτουργίας τον Απρίλιο του 2023. Επιπλέον ο ελληνικός όμιλος έχει δεσμευτεί να επενδύσει επιπλέον στην επέκταση του ακινήτου για αύξηση της δυναμικότητας στα 434 συνολικά έως το 2024. Το Blau Porto Petro θα μετονομαστεί σε Ikos Porto Petro και θα είναι το δεύτερο πολυτελές συγκρότημα ξενοδοχείων πολυτελείας στην Ισπανία του ομίλου.

Επιπλέον, το ξενοδοχείο θα διαθέτει υπηρεσίες Infinite Lifestyle με κορυφαία γαστρονομική προσφορά που θα περιλαμβάνει έξι εστιατόρια με μενού σχεδιασμένα από σεφ με αστέρια Michelin, μια λίστα κρασιών με περισσότερες από 300 ετικέτες, το Spa by Anne Semonin Paris και έναν αθλητικό χώρο με επιφάνεια άνω των 10.000 τ.μ..

Η Ikos Iberia επιβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να εργάζεται ενεργά για το σχέδιο επέκτασής της στην Ισπανία και την Πορτογαλία, όπου μελετά διαφορετικές επιλογές για την ανάπτυξη τουλάχιστον δύο ακόμη θέρετρων τα επόμενα τέσσερα χρόνια, με επένδυση 300 εκατομμυρίων ευρώ.

Πρέπει να τονιστεί ότι η είσοδος στη Μαγιόρκα, έναν από τους πιο εμβληματικούς προορισμούς για τον τουρισμό παγκοσμίως, θα δώσει μια μεγάλη ώθηση στον όμιλο Sani/Ikos, ο οποίος θα λειτουργήσει στα επόμενα χρόνια, τρία ακόμη ξενοδοχεία σε Αλγκάβρ Πορτογαλίας, Κέρκυρα και Κρήτη.

Το Blau hotels & resorts είναι μια αλυσίδα ξενοδοχείων που προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σε μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα σε μερικούς από τους πιο μαγευτικούς προορισμούς στον κόσμο, όπως: Colonia de Sant Jordi, Porto Cristo y Portopetro (Μαγιόρκα), Oviedo (Αστούριας), Arbatax ( Σαρδηνία), Varadero y Habana (Κούβα).

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 + 17 =