αρχικηVIRALΗ μαγευτική παραλία με θέα στο Αιγαίο στην οποία μπορείς να πας με αυτοκίνητο από την Αθήνα

Η μαγευτική παραλία με θέα στο Αιγαίο στην οποία μπορείς να πας με αυτοκίνητο από την Αθήνα

Οι αποδράσεις του σαββατοκύριακου είναι ιδανικές για χαλάρωση και ξεκούραση μακριά από την απαιτητική καθημερινότητα. Και οι ελληνικές παραλίες που είναι κοντά στην Αττική αποτελούν την σταθερή και ασφαλή επιλογή για να περάσεις καλά. Ένα από τα μικρά μυστικά που σίγουρα θα σου κλέψει την καρδιά είναι μια παραλία που βρέχεται από τα νερά του Αιγαίου αλλά δεν χρειάζεται να πάρεις πλοίο για να την προσεγγίσεις. Και βρίσκεται πού αλλού; Μα φυσικά στην Εύβοια. Ο λόγος για την παραλία Πετάλη στην κεντρική Εύβοια η οποία δεν είναι πολύ μεγάλη αλλά αποτελεί ένα αληθινό διαμάντι του Αιγαίου, όπως σημειώνει το exploringgreece.tv. Το πιο καλό, μάλιστα, είναι ότι μπορείς να φτάσεις εκεί με το αυτοκίνητό σου.

Η παραλία Πετάλη, μια από τις άγνωστες ελληνικές παραλίες έχει μήκος περίπου 200 μέτρα και είναι πίσω από το βουνό της Δίρφυς. Μοιάζει να είναι κρυμμένη και αποκομμένη από τον υπόλοιπο κόσμο. Και κάπως έτσι είναι. Μπορείς να την εντοπίσεις αν θες εύκολα στους χάρτες της Google και να οργανώσεις άμεσα την επόμενη εκδρομή σου εκεί για να απολαύσεις στα κρυστάλλινα νερά και την ηρεμία.

Πρόκειται για μια από τις ελληνικές παραλίες που έχει μια άγρια μορφή η οποία όμως σε κερδίζει από το πρώτο λεπτό. Διαθέτει άμμο και βότσαλο όμως δεν μοιάζει με τα συνηθισμένα. Η μικρή αμμουδιά όπως επίσης και ο βυθός της αποτελείται από ψιλό βότσαλο γκριζωπού χρώματος ενώ βαθαίνει σχετικά γρήγορα. Αν σου αρέσει η περιπέτεια και η εξερεύνηση, στην παραλία θα βρεις δύο σπηλιές. Η μία είναι πιο εύκολα προσβάσιμη καθώς βρέχεται από τη θάλασσα και στο εσωτερικό της υπάρχει κομμάτι το οποίο δεν καλύπτεται το νερό σε μέρες που δεν έχει αέρα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × three =