αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ μέθοδος P.A.D. για να μετατρέπεις σε δράση αυτά που έχεις στο μυαλό σου

Η μέθοδος P.A.D. για να μετατρέπεις σε δράση αυτά που έχεις στο μυαλό σου

Ξοδέψατε ώρες γράφοντας ένα πλάνο, ταξινομώντας τις περιοριστικές πεποιθήσεις σας που δεν σας εξυπηρετούν, λέγοντας quotes που προορίζονται για να αλλάξουν την Χ πεποίθηση, και όμως εξακολουθείτε να βρίσκεστε κολλημένοι στο ίδιο μέρος;

Το να γράφεις και να δουλεύεις στο μυαλό σου είναι υπέροχο. Αλλά δεν αρκεί αυτή η προσέγγιση για να αποκτήσετε αυτό που θέλετε στη ζωή και στην καριέρα σας.

Πρέπει να δράσετε. Ωστόσο, η ανάληψη δράσης δεν είναι πάντα τόσο απλό όσο το να περνάτε στο επόμενο βήμα που έχετε στη λίστα υποχρεώσεων σας. Όπως εξηγεί το αμερικανικό addicted2success.com, εάν βρίσκεστε σε φάση «παράλυσης» ή υπερβολικού άγχους για κάτι, ακολουθήστε τη μέθοδο PAD για να μπορέσετε να γειωθείτε και μετά να μπείτε στο παιχνίδι.

P – Pause and get present

«Προσγειωθείτε» στο σώμα σας και στην παρούσα στιγμή. Το σώμα μας μπορεί να βρίσκεται στην παρούσα στιγμή, αλλά οι σκέψεις μας μπορούν να βρίσκονται σε οποιαδήποτε στιγμή ή οποιοδήποτε μέρος. Είναι σημαντικό να είστε βέβαιοι ότι ανταποκρίνεστε στην παρούσα στιγμή- και είναι δύσκολο να το κάνετε αυτό όταν οι ανησυχίες για το μέλλον ή το παρελθόν βαραίνουν στο μυαλό σας.

Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να επαναφέρετε την εστίασή σας στην παρούσα στιγμή και να μπείτεπλήρως στο σώμα σας. Ένα πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε ασκήσεις αναπνοής με οπτικοποιήσεις για να ηρεμήσετε το νευρικό σας σύστημα. Το τραγούδι έχει επίσης αποδειχθεί ότι βοηθάει τους ανθρώπους να έρθουν στην παρούσα στιγμή και ηρεμεί το νευρικό σύστημα. Μπορείτε επίσης να κάνετε κάτι τόσο απλό όπως το τρίψιμο των χεριών σας μεταξύ τους ή κατά μήκος των ποδιών σας για να επανέλθετε σε επαφή με το φυσικό σας σώμα.

A – Acknowledge

Μην προσπαθείτε να διορθώσετε τα συναισθήματα ή τις σκέψεις σας. Μην τα κρίνετε. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να αναγνωρίσετε πώς αισθάνεστε. Παρατηρήστε το και ονομάστε τα συναισθήματα. Όταν επιτρέπετε στα συναισθήματά σας να είναι αυτό που είναι, θα ρέουν φυσικά μέσα και έξω από το σύστημά σας.

Το να αναγνωρίζετε τα συναισθήματά σας χωρίς να προσπαθείτε να τα κρίνετε, απομακρύνει κάθε ντροπή ή στίγμα. Δεν θα τα παγιδεύσετε στο σώμα σας.

D – Do

Αναλάβετε δράση για να πετύχετε τον στόχο σας. Κάνε κάτι. Και αν δεν μπορείτε να κάνετε κάτι για τον στόχο σας, τότε σηκωθείτε και κινήστε το σώμα σας. Πηγαίνετε μια βόλτα, κάντε ένα ντους – ό,τι κι αν κάνετε, αλλάξτε τη φυσική σας κατάσταση για να μπορέσετε να ξεφύγετε από τις σκέψεις σας.

Εάν κάνετε κάτι σωματικό, επιλέξτε κάτι που σας αρέσει και απαιτεί αρκετή προσοχή για να σπάσετε την εστίαση σε αυτό που ανησυχούσατε. Το kickboxing ή το τρέξιμο είναι μερικά εξαιρετικά παραδείγματα δραστηριοτήτων που θα σας κρατήσουν συγκεντρωμένους, ενώ θα επιτρέψουν στο σώμα σας να αποβάλει τα συναισθήματα που σας εμπόδισαν να έρθετε στο παρόν.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 + 16 =