αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ «μέθοδος OKR» που χρησιμοποιεί ο Bill Gates για να θέτει και να πετυχαίνει τους στόχους του (ΒΙΝΤΕΟ)

Η «μέθοδος OKR» που χρησιμοποιεί ο Bill Gates για να θέτει και να πετυχαίνει τους στόχους του (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν είναι πάντα εύκολο να θέσεις συγκεκριμένους στόχους, να κάνεις τα απαραίτητα βήματα, και να φτάσεις στην επιτυχία. Αλλά πως τα καταφέρνουν οι σπουδαίοι επιχειρηματίες; Κάποιες φορές, είναι… πιο απλό από ότι φαντάζεσαι.

Ας δούμε το παράδειγμα του Bill Gates. Όπως σημειώνεται στο παρακάτω βίντεο, ο ιδρυτής της Microsoft χρησιμοποιεί την «μέθοδο OKR» για να θέτει και να πετυχαίνει τους στόχους του. Το OKR προέρχεται από τις αγγλικές λέξεις Objectives και Key Results. Αυτό κάνει ο Gates. Φτιάχνει δύο λίστες. Στην μια θέτει τους στόχους του, και στην άλλη τα «κλειδιά» για να φτάσει σε αυτούς τους στόχους. Έτσι έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο, και ξέρει τι πρέπει να κάνει για να φτάσει (πιθανόν) στους στόχους που έχει θέσει.

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις επίσης τις τακτικές που ακολουθούν οι Richard Branson και Ray Dailo. Σίγουρα μπορείς να «αντιγράψεις» κάποιες από αυτές.

How Bill Gates, Richard Branson and Ray Dalio approach goal-setting

This is how billionaires Richard Branson, Bill Gates and Ray Dalio set goals: https://cnb.cx/2F28K5H

Gepostet von CNBC Make It am Montag, 4. Februar 2019

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 1 =