αρχικηVIRALΗ μέθοδος για να κοιμηθείς μέσα σε μόλις 120 δευτερόλεπτα

Η μέθοδος για να κοιμηθείς μέσα σε μόλις 120 δευτερόλεπτα

Πέφτετε στο κρεβάτι και δεν σας παίρνει ο ύπνος, με τίποτα. Η καταμέτρηση προβάτων είναι μια από τις παλιές, παραδοσιακές τεχνικές που ωστόσο δεν δίνουν πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό σκέφτηκε ο συγγραφέας του βιβλίου “Relax and Win: Championship Performance”, Lloyd Winter και άρχισε να ερευνά το θέμα.

Κατέληξε στο ότι μια μέθοδος του αμερικανικού στρατού έχει 96% επιτυχία, έπειτα από κάποιες εβδομάδες δοκιμών. Ακόμα και αν βρίσκεστε σε πεδίο μάχης. Άρα και δίπλα σε άνθρωπο που ροχαλίζει. Το σύστημα αναπτύχθηκε από επικεφαλής του στρατού, όταν διαπίστωσαν ότι πολλοί από τους πιλότους τους έπαιρναν τραγικές αποφάσεις, υπό το καθεστώς άγχους και αϋπνίας. Εμπνεύστηκαν λοιπόν, τη μέθοδο των τεσσάρων βημάτων, που εκτελούνται σε 120”. Ξεκινάμε;

Πρώτο βήμα: χαλαρώστε τους μύες του προσώπου σας (σαγόνι, γλώσσα και αυτούς γύρω από τα μάτια).

Δεύτερο βήμα: σταματήστε να καμπουριάζετε. Αφαιρέστε το βάρος από τους ώμους σας, χαμηλώστε τους και χαλαρώστε το ένα χέρι (από πάνω μέχρι κάτω) και μετά το άλλο.

Τρίτο βήμα: πάρτε βαθιές εισπνοές, εκπνεύστε και χαλαρώστε το στήθος σας. Μετά χαλαρώστε τα πόδια σας, ξεκινώντας από τους μηρούς.

Τέταρτο βήμα: μετά δέκα λεπτά βαθιάς χαλάρωσης, καθαρίστε το μυαλό σας.

Ο συγγραφέας έδωσε και μια εικόνα, για να βοηθήσει να επιτύχετε το τελευταίο βήμα.

Σκεφτείτε πως έχετε ξαπλώσει σε ένα κανό, σε μια ήρεμη λίμνη και βλέπετε τον μπλε ουρανό. Για δέκα δευτερόλεπτα επαναλάβετε το “μην σκέφτεσαι, μην σκέφτεσαι”.

Πηγή: News247.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen + two =