αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑ«Η καλύτερη summer job»: Αεροπορική εταιρία θέλει να προσλάβει εσένα και έναν φίλο σου, και να σας πληρώνει… για να ταξιδεύετε

«Η καλύτερη summer job»: Αεροπορική εταιρία θέλει να προσλάβει εσένα και έναν φίλο σου, και να σας πληρώνει… για να ταξιδεύετε

Έχουνε δημοσιεύσει κατά καιρούς αρκετές dream jobs. Αυτή που θα δούμε τώρα όμως, σίγουρα είναι από τις πιο δυνατές. Την ανάρτησε η ισλανδική WOW Airlines. Τι ζητά; Το εξής απλό: Θέλει να προσλάβει εσένα και έναν φίλο σου, και θα σας πληρώνει για να κάνετε ταξίδια. Μόνη προϋπόθεση να ανεβάζετε τις εμπειρίες σας στα social media.

Μέσα στο concept, είναι ένα καταπληκτικό διαμέρισμα στο Ρέικιαβικ, το οποίο οι δύο τυχεροί φίλοι θα έχουν ως βάση τους για τα ταξίδια τους από 1 Ιουνίου έως 15 Αυγούστου σε όλη την Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, καθώς και στην Ισλανδία.

Tο πρόγραμμα περιλαμβάνει οκτώ ταξίδια ανά τον κόσμο και τέσσερα ταξίδια στο εσωτερικό της Ισλανδίας, ενώ δεν διευκρινίζεται αν υπάρχει και δυνατότητα επιλογής. Η εταιρεία δίνει συνολικά 9.500 ευρώ στον καθένα για τρεις μήνες, δηλαδή περίπου 3.000 ευρώ τον μήνα. Οι δύο φίλοι θα πρέπει να κάνουν ένα πλάνο για την αεροπορική εταιρεία, με κύριο θέμα τις διακοπές χαμηλού κόστους. Θα γράφουν κριτικές και θα προτείνουν μέρη για φαγητό, για νυχτερινή ζωή, για πολιτιστικά δρώμενα, για εξορμήσεις στη φύση.

Αιτήσεις ΕΔΩ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 + 2 =