αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ καλύτερη ερώτηση που μπορείς να κάνεις στο τέλος μιας job interview, για να λάβεις μερικές σημαντικές πληροφορίες

Η καλύτερη ερώτηση που μπορείς να κάνεις στο τέλος μιας job interview, για να λάβεις μερικές σημαντικές πληροφορίες

Έφτασες στο τέλος. Πήγες στην συνέντευξη για τη δουλειά που τόσο ήθελες, αυτή κράτησε περίπου 1 ώρα και ολοκληρώθηκε. Υπάρχει όμως κάτι που ακόμα μπορείς να κάνεις. Μια ερώτηση, η οποία από τη μια θα σου δώσει μερικές χρήσιμες πληροφορίες για την εταιρία και από την άλλη θα αποτελέσει έναν λόγο για να σε θυμάται η άλλη πλευρά.

Έτσι λοιπόν, όπως διαβάζουμε στο αμερικανικό The Muse, πριν σηκωθείς από το τραπέζι, πρέπει να ρωτήσεις τον άνθρωπο που έχεις απέναντι σου: «Μέχρι τώρα, ποια ήταν η καλύτερη στιγμή σας στην εταιρία;».

Αυτή η απλή ερώτηση, η οποία είναι… καλυμμένη με μια αθώα περιέργεια, μπορεί να σας δώσει να καταλάβετε τις αξίες του στελέχους, την κουλτούρα της εταιρίας και να δεις αν εσύ θα ταίριαζες εκεί. Αν ο συγκεκριμένος άνθρωπος σκεφτεί αρκετή ώρα και δεν μπορέσει να βρει μια τέτοια στιγμή, μάλλον είναι ένα σημάδι για να προβληματιστείς. Ίσως αυτή η εταιρία να μην είναι για εσένα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 1 =