αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Η καλύτερη επένδυση που έχω κάνει κόστισε 35 δολάρια. Και ήμουν 17 ετών» λέει ο εκατομμυριούχος Tony Robbins

«Η καλύτερη επένδυση που έχω κάνει κόστισε 35 δολάρια. Και ήμουν 17 ετών» λέει ο εκατομμυριούχος Tony Robbins

Η ιστορία του Tony Robbins ξεκινά από τα χαμηλά. Κάποτε ο ίδιος δεν είχε καθόλου χρήματα στην τσέπη του. Ωστόσο, κατάφερε να γίνει ένας αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος. Ο ίδιος είναι σήμερα επιχειρηματίας, αρθρογράφος, συγγραφέας και life coach. Είναι ευρύτερα γνωστός για τις ομιλίες και τα βιβλία που γράφει, τα οποία έχουν να κάνεις με τη στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος, για να φτάσει στην επαγγελματική επιτυχία.

Ποια είναι όμως η καλύτερη επένδυση που έχει κάνει σε αυτή την πορεία του; Μιλώντας στο CNBC ο γνωστός businessman δίνει την απάντηση και… μπορεί να εκπλήσσει πολλούς. Συγκεκριμένα, την καλύτερη επένδυση του, όπως λέει, την έκανε σε ηλικία 17 ετών. Και του κόστισε μόλις 35 δολάρια. Ήταν ένα 3ωρο σεμινάριο με τον γνωστό Αμερικανό επιχειρηματία, Jim Rohn.

Εκείνη την περίοδο, ο Robbins εργαζόταν ως part time επιστάτης, και έβγαζε 40 δολάρια την εβδομάδα. Κάτι που τον δυσκόλεψε αρκετά στο να μαζέψει και να διαθέσει 35 δολάρια για ένα σεμινάριο. Με πολύ κόπο τα κατάφερε όμως και θεωρεί ότι έκανε την καλύτερη επιλογή.

«Αποδείχτηκε ότι ήταν μια από τις σημαντικότερες επενδύσεις της ζωής μου» λέει τώρα ο Robbins και συνεχίζει: «Μου αποκάλυψε το απόλυτο μυστικό. Στο πως θα γίνω πραγματικά πιο χρήσιμος. Η απάντηση είναι να εργάζομαι περισσότερο πάνω στον εαυτό μου, παρά πάνω στη δουλειά μου».

Με το να επενδύσει στο μέλλον και να παρακολουθήσει το σεμινάριο, ο Robbins κατάλαβε ότι η πιο σημαντική επένδυση που μπορείς να κάνεις είναι στο εαυτό σου. Και αν κρίνουμε από την μετέπειτα πορεία του, μάλλον έπραξε σωστά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μια στιγμή στα σχολικά χρόνια, μου άλλαξε τη ζωή»: Ένας αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος εξηγεί

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 + 8 =